Alexandru

SEO Grafică Video Social Media PR & Marketing

Descriere

Pentru cei doresc sa isi deschida un magazin online: eu sunt programatorul, designer-ul, cel care va introduce produsele, cel care va optimiza magazinul, cel care va crea imaginea, cel care va va oferi consultanta pentru contabilitate, locatie de birouri etc. Cu alte cuvinte trebuie sa aveti ideea, produsele sau furnizorii si banii pentru promovare. De restul ma ocup eu.

Pentru cei ce au deja un magazin online dar isi doresc cresterea vanzarilor pentru ca la urma urmei acesta este scopul oricarei practici de marketing, eu sunt omul ce va face acest lucru posibil.

Lucrez de peste 8 ani in domeniul marketing online-magazine online: design grafic Photoshop(Facebook Ads, teme opencart, logo, aplicatii mobile, design Wordpress, bannere, etc), realizare magazine online, strategii de marketing pentru magazine online, integrari module de plata cu cardul, contabilitate, optimizare on-ste, eMag Marketplace, introducere produse pe comparatoarele de preturi etc.Experiență specifică pentru nișele: Cadouri / Bijuterii Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion IT&C / Electro Pet shop


Servicii oferite

Creare feed compari.ro (100€)
Acest serviciu este valabil doar pentru utilizatorii Opencart 2.3
Voi realiza feed-ul pentru compari.ro cu update automat.
Creare feed favi.ro (100€)
Acest serviciu este valabil doar pentru utilizatorii Opencart 2.3 ce doresc ca produsele lor s fie prezente pe favi.ro

Import utomat/update stocuri si preturi (300€)
Daca ai un magazin online pe platforma Opencart iar furnizorul tau de produse ofera un feed xml sau csv pentru import si/sau update, lasam munca manuala deoparte si facem totul automat.
Pretul in acest caz este negociabil deoarece in functie de hosting si/sau dimensiunea feed-ului pot exista alte modificari.
Administrare pagina Facebook&Ads (300€)
Acest serviciu presupune analiza magazinului online, a produselor, a audientelor, imbunatatirea setarilor Facebook, consultanta, postari zilnice, campanii periodice pentru trafic, conversii, remarketing, brand awareness etc.

Design PS magazin online (500€)
Acest serviciu presupune crearea unui template PSD magazin online. Domeniile de interes: fashion, electrocasnice, accesorii fashion, unelte si utilaje agricole, jucarii.
Servicii complete de marketing online (400€)

Acest serviciu se adreseaza in special magazinelor online din domeniile: fashion-accesorii, electrocasnice si/sau utilaje si unelte agricole pentru gospodarii dar nu numai.

Platforma cunoscuta: Opencart 2.3

Bineinteles ca nu sunt batute in cuie aceste domenii.Nici platforma. Pot lucra si cu WordPress&Woocommerce dar chiar daca aceasta este simpla la prima vedere mie unul mi se pare mai greu de utilizat pentru un magazin online.

Asadar daca ai un magazin online pe platforma opencart 2.3 nu ezita sa ma contactezi pentru:

-design grafic template Photoshop;
-marketing online ;
- strategii de crestere a numarului vanzarilor;
-remarketing Facebook Ads;
-creare si adaugare feed-uri pe comparatoare: compari.ro, shopmania.ro, favi.ro, glami.ro, okazii.ro etc.;
-creare si administrare campanii Facebook Ads;
-administrare pagini Facebook(creare imagini si postari zilnice);
-adaugare produse/import din feed-uri;
-update automat stocuri,preturi si preturi speciale, dupa feed-ul furnizorului(csv sau xml);
-creare magazine online pe platforma Opencart, integrare si setari Mobilpay, modul de curieri cu preturi de livrare definite de utilizator pe greutate, import produse, update stocuri cron job(cpanel sau webuzo), remarketing Facebook ads, creare feeduri etc.;
-creare feed pentru update automat stocuri si preturi eMag Marketplace;
-plus alte sercvicii: tot ceea ce conteaza este sa aveti/doriti platforma Opencart 2.3 cu care am experienta;
-seo on-site: denumirei produse, H1, H2, H3, tag-uri, seo url, nume imagine, descrieri categorii etc. Pentru nota oferita de Google page speed trebuie sa apelati la un programator de incredere. Nu ofer servicii ce pot fi interpretate si crea nemultumire. Nu ofer SEO off-site dar pot oferi consultanta pentru a alege cele mai bune si sigure cai de optimizare. Aici intra partea de marketing online;
-design carti de vizita, carduri de reducere pentru clienti etc. - marketing online;
-realizare clipuri de prezentare video (trebuie sa aveti materialele video - filmari daca doriti sa fie folosite cele proprii).

Daca termenii de mai sus nu va sunt foarte familiari voi rezuma pe scurt in cateva cuvinte oferta:
-pentru cei de doresc sa isi deschida un magazin online: eu sunt programatorul, designer-ul, cel care va introduce produsele, cel care va optimiza magazinul, cel care va crea imaginea, cel care va va oferi consultanta pentru contabilitate, locatie de birouri etc. Cu alte cuvinte trebuie sa aveti ideea, produsele sau furnizorii si banii pentru promovare. De restul ma ocup eu.

-pentru cei ce au deja un magazin online dar isi doresc cresterea vanzarilor pentru ca la urma urmei acesta este scopul oricarei practici de marketing, eu sunt omul ce va face acest lucru posibil.Prezentare video 360° produse ecommerce (50)
Realizez prezentare video 360 grade pentru diverse produse de pana la 45 kg.
Acest tip de prezentare este perfecta, ieftina si rapida. Video-ul se posteaza pe YouTube apoi pe site-ul propriu. Nu va incarca pagina ca o prezentare foto 360 grade.

Portofoliu

Verzuliu.ro
n portal despre cum sa fii mai verde, despre cum sa-ti traiesti viata mai frumos, cu adevarat atenta la toate lucrurile bune din jurul tau, despre cum te poti schimba putin cate putin, zi de zi, pentru a ajunge la o versiune mai buna a ta.
loka.ro
LOKA, un proiect amplu la care am muncit foarte mult timp. Este portofoliiul meu, o parte din el.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles