Andra Condurat

Conținut Social Media Manager PR & Marketing Affiliate Marketing

Descriere

Sunt absolventa a facultății de Relații Publice, specializare Publicitate, în cadrul SNSPA. După încheierea facultății am decis sa urmez și un masterat în Marketing Online și Social Media care mi-a prins foarte bine, urmat de cursuri pentru perfecționare în domeniu. Am o experiență solidă de peste 5 ani în domeniul marketingului digital, am început cu succes cariera în mediul corporatist, contribuind la echipe globale precum PepsiCo și BricoDepot. După o perioadă de 3 ani, am făcut o schimbare strategică, dedicându-mă industriei de parfumuri din Statele Unite, unde am gestionat aspecte de relații publice și Influencer Marketing pentru unul dintre cele mai mari branduri de parfumuri dupe, Dossier. 

De-a lungul timpului, am coordonat cu succes o serie de proiecte cu rezultate foarte bune, printre care se numără o colaborare remarcabilă între BELHER și Alina Ceusan la evenimentele UNTOLD & NEVERSEA. În căutarea diversificării experiențelor, m-am implicat într-un proiect de branding pentru un startup numit Explorado, modelat ca o mini-copie a lui EMAG, unde am gestionat în întregime departamentul de marketing.

Mai departe, am preluat rolul de COORDONATOR DE MARKETING DIGITAL la Resort Casa Timiș, un brand de ospitalitate de lux, reușind să obținem locul 1 la Hospitality Awards pentru "Cea mai bună comunicare în ospitalitate” după doar 6 luni de coordonare. Am condus cu succes o campanie internațională prin intermediul Accuweather, transformând Resort Casa Timiș într-un brand românesc de referință la nivel global și am lucrat unul dintre cele mai frumoase brandinguri de SPA din România și nu numai, Embrace Holistic Healing, de la logo pana la prima campanie în digital. 

Cu dorința de a-mi urma propria viziune și de a mă dedica proiectelor personale, am decis să mă desprind de colaborările anterioare și să mă lansez în propriile inițiative antreprenoriale, fiind în proiecte pe cont propriu. 


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Altceva Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion Financiar Flori General IT&C / Electro Pet shop Securitate și supraveghere Servicii Sport Turism


Servicii oferite

STRATEGIE MARKETING DIGITAL (1000 Euro)
Strategie de continut - model complet de promovare pe funnel de marketing ( 4 piloni: vizibilitate, intentie, cumparare, loializare). Stabilire buyer persona (target), definile piloni de comunicare în funcție de obiectivele de business pe quarter. Stabilirea rețelelor sociale în funcție de brand- Instagram, Facebook, Linkedin, TikTok, Pinterest, Youtube Shorts -> tip postari, tonul de comunicare potrivit cu brandul.Poziționare & Comunicare de Brand; Context piață & consumer habits;Concluzii & insights strategice;Abordare strategică & task-uri strategice pentru Social Media;Pillars de comunicare & rolul canalelor sociale;Abordare comunicațională pe fiecare business unit în parte;Execuții postări VIS (Visual Identity System). Întrucât fiecare dintre canalele pe care brand-ul activează vine cu propriile funcționalități, este necesar ca postările implementate să susțină obiectivele de comunicare setate pentru fiecare platformă.
Research (450 Euro)
Comunicare competiție: * Monitorizarea traficului web: furnizare date detaliate despre traficul web al site-urilor concurente, inclusiv numărul de vizitatori unici, pagini vizualizate, rate de conversie etc. Aceste date te pot ajuta să înțelegi cât de bine performează site-urile concurente în comparație cu al tău;* Identificarea cuvintelor cheie: furnizarea informațiilor despre cuvintele cheie care aduc trafic site-urilor concurente prin căutarea organică. Acest lucru poate ajuta la dezvoltarea unei strategii de SEO mai eficiente și la identificarea cuvintelor cheie pe care concurența le folosește pentru a atrage vizitatori.* Monitorizarea performanței pe diferite platforme: Dacă concurenții tăi au aplicații mobile sau activează pe platforme sociale, putem oferi date despre performanța lor pe aceste canale. Aceasta te poate ajuta să-ți ajustezi strategia și să optimizezi prezența pe platformele relevante;* Benchmarking și comparații: compararea performanței site-ului tău cu cea a concurenței. Acest lucru poate fi util pentru a identifica punctele tale forte și slabe și pentru a dezvolta strategii de marketing mai eficiente;* Identificarea tendințelor de piață: cu privire asupra tendințelor de piață și a schimbărilor în comportamentul utilizatorilor online. Aceste informații pot fi valoroase pentru a rămâne la curent cu evoluția industriei și pentru a ajusta strategia în consecință.

Social Media Management (700 Euro/ lună)
Detaliere- 3 posts feed/saptamana stories - minimum 2 pe zi- repost story, interactiune cu comunitatea, raspuns punctual la intrebari, raspuns la comentari- *lucrăm cu resursa internă pentru conținut frecvent din restaurant(short-lived content). Mod de lucru - transmis la aprobat propunerile, ideal la inceput de luna, pentru contentul predictibil, parte din strategia de content. Ce vine inopinat, aprobăm punctual. FACEBOOK, INSTAGRAM, TIKTOK, THREADS, LINKEDIN, ETC, CALENDAR DE POSTĂRI & GRAFICĂ. Raportare lunara inclusă în preț.
Online Reputation Manager (de la 50 euro)
Online reputation management - Google Reviews; Google Reviews: Încurajam clienții mulțumiți să lase positive reviews on Google My Business listing. Răspunsuri prompte și profesionale tuturor review-urilor, adresând problemele, îngrijorările, arătând commitment pentru excellent customer service; Cerere reviews de la comunitate pe platforme precum Google, TripAdvisor, Yelp & others; Feedback requests de la clienti, audiența prin in-person comment cards, online surveys sau feedback forms pe website.

Influencer Marketing (de la 100 Euro)
Relevanța cu publicul țintă: Cautăm influenceri care au o audiență care se potrivește cu brandul. Este important ca mesajul să ajungă la persoanele potrivite și să fie relevant pentru ele; Engagement-ul și interacțiunile: Efectuăm o analiză detaliată a datelor pentru a evalua cât de activă este audiența influencerului. Verificăm numărul de like-uri, comentarii, distribuiri și alte interacțiuni pentru a determina angajamentul acestora. Cu cât există o interacțiune mai mare cu audiența, cu atât campania va avea un impact mai mare; Conținutul anterior: Privim în trecutul influencerului pentru a înțelege ce tip de conținut a creat și cum a funcționat în campanii anterioare. Acest lucru ne ajută să evaluăm dacă stilul și tonul influencerului sunt potrivite pentru brandul tău; Autenticitatea și valorile: Ne asigurăm că influencerul se potrivește cu valorile și misiunea brandului tău. Este important ca acea colaborare să pară autentică, nu forțată; Buget și colaborare: Negociem cu influencerul pentru a stabili detalii legate de buget/ barter, deadline-uri și conținutul campaniei. Este important să avem o colaborare clară și eficientă. IMPORTANT- POT ADUCE INFLUENCERI PE BARTER DE LA 20K PÂNĂ LA 120K.
ARTICOLE SEO | ADVERTORIALE (de la 60 euro)
Definire tema, concepere articole și distribuire pe siteurile dedicate conform unui media plan agreat în prealabil. Recomand un articol lunar timp de 12 luni pentru rezultate optime.

NEWSLETTER (de la 40 Euro)
Trimiterea de newsletter către lista de abonați/ clienți pentru a-i fideliza și pentru a promova oferte speciale, a le comunica noutăți sau pentru a-i invita la evenimente dedicate. Include copywriting, design si trimitere. De preferat trimitere cu MailChimp.
Descrieri produs (de la 5 euro)
Scriu content de produs pentru website-uri

Parteneriatele de brand (PR & MEDIA SERVICES) (de la 500 Euro)
Găsirea parteneriatelor potrivite și negocierea de contracte. De la televiziuni, presă până la alte branduri cu care brandul tău se poate asocia. Comunicarea o voi gestiona tot eu.
Activări de brand și evenimente (de la 800 Euro)
Concept de eveniment; Concept de activare de brand - conform direcției de comunicare anuale agreate.

Articole (de la 10 Euro)
Scriu articole pe diferite teme.
Copywriting website (de la 100 Euro)
Scriu texte pentru landing page-uri, dar ajut și cu idei pe partea de UX.

Prezentare de business/ servicii/ personal branding, etc (de la 30 Euro)
Realizez prezentare Power Point sau CANVA PRO, design în funcție de serviciu, brand, business + text prezentare in functie de diferite nevoi, valori, etc.
Strategie personal branding (de la 400 Euro)
Lucrez cu toate categoriile de business pentru personal branding.


Portofoliu

RESORT CASA TIMIȘ X ACCUWEATHER
Am făcut alegerea curajoasă de a adopta strategii îndrăznețe pentru a spori conștientizarea brandului și pentru a stimula conversiile pe piața internațională. Un exemplu concret al acestei abordări îl reprezintă campaniile desfășurate cu succes pe platforma AccuWeather, făcând din Resort Casa Timiș unul dintre puținele branduri românești, poate chiar singurul, care a ales această direcție.
BELHER X ALINA CEUȘAN X NERVERSEA/UNTOLD
Activare de brand.

EXPLORADO SHOOTING CAMPAIGN
BORDEA X SPRING SUMMER CAMPAIGN BY EXPLORADO
BCR
Campanie pentru George by BCR. Brief- educarea studenților cu privire la fondurile financiare și la folosirea cardului + beneficiile acestuia (reduceri speciale).


Testimoniale

Casa Timiş - Wellness & Spa Resort
" Coordonare, management, social media, email marketing, influencer marketing, parteneriate= Andra. Premii în industria ospitalității și mai ales mult profesionalism. Bravo, Andra!"
Lacrimi și Sfinți
" Nu am avut niciodată marketing până acum câteva luni. Social Media funcționează foarte bine, rezervările vin foarte multe de acolo acum, iar oaspeții noștri au observat instant schimbarea noastră din mediul online. Peste 20 de influenceri pe barter care cu siguranță ne-ar fi costat peste 3k Euro"
Druziada
"După ce am cheltuit cu agenții mari 7-8k EURO, într-o lună am reușit să și economisim, dar să avem și rezultate. Strategia a fost un real succes și ne-a ajutat chiar si pe partea de sales să ne dăm seama de nevoi, dar și de lipsuri. Mulțumesc, Andra!!!Mă bucur că lucrăm împreună!"
lasardogioielli
" I-am cerut Andrei campanie de influencer marketing pe barter de pe o zi pe alta, în luna decembrie. A reușit sa îmi aducă 4 influenceri, unul fiind de 120K, pe barter!!! Andra=Profesionalism. In plus, pana la sfârșitul lunii decembrie am crescut cu 1.5K Euro după aceasta campanie".


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles