Termeni și condiții

Prezentele condiții detaliază termenii de utilizare (denumiti in continuare „Termeni”), în conformitate cu care utilizatorul (denumit în continuare „UTILIZATORUL”) poate utiliza site-ul și serviciile ecomjobs.ro (denumit in continuare „ECOMJOBS”), dupa cum sunt acestea definite în continuare.

Acești Termeni constituie un acord între UTILIZATOR și ECOMJOBS și sunt considerați acceptați de către UTILIZATOR de fiecare dată când acesta utilizează sau accesează ECOMJOBS. Dacă UTILIZATORUL nu este de acord cu acești Termeni, nu trebuie să folosească ECOMJOBS.

ECOMJOBS (marcă în curs de înregistrare M 2018 02046) este operat de către companie Big Online Dreams SRL, CUI 35698381, Reg. Comert. J40/2655/2016 cu sediul social în Șos. Virtuții 19D, et 4, Biroul B, Sector 6, 060787

ECOMJOS poate revizui acești termeni în orice moment, prin postarea în această pagină Web a unei versiuni actualizate. Vizitați această pagină periodic pentru a revizui cele mai noi versiuni ale condițiilor, deoarece acestea reglementează utilizarea de către UTILIZATOR a ECOMJOBS.

Eligibilitate
Utilizatorii trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a folosi orice serviciu ECOMJOBS în orice mod permis de prezentele condiții și de normele legale aplicabile.
Prin vizitarea/utilizarea ECOMJOBS și acceptarea acestor Termeni, orice UTILIZATOR declară și garantează ca a atins vârsta majoratului.
De asemenea, UTILIZATORUL declară și garantează ca va utiliza ECOMJOBS într- un mod legal în acord cu condițiile și termenii de utilizare precum și cu toate legile și reglementările specifice aplicabile.

Utilizator candidat
ECOMJOBS este un site care dă posibilitatea vizitatorilor să își trimită datele de contact unui angajator în vederea ocupării un post disponibil publicat pe site. Acest lucru poate fi realizat prin 2 metode:
1. Încărcarea unui fișier cu date personale (CV) pentru jobul dorit. Acest fișier ajunge doar la respectivul angajator și rămâne la atitudinea acestuia dacă dorește contactarea canditatului pentru o discuție ulterioară. Utilizatorul poate primi email-uri din partea ECOMJOBS în legătură cu statusul aplicației precum și alte opțiuni de fidelizare ale platformei.
2. Crearea unui cont (profil) în care sunt completate informații relevante pentru angajatori. În acest caz se poate aplica punctual la jobul dorit cu informațiile din acest profil fără a mai fi nevoie încărcarea unui fișier (CV). Profilele pot fi descoperite de către angajatori fără a fi nevoie de aplicarea la un job anume, însă datele de contact ale canditatului vor fi afișate numai după acceptul express al acestuia pentru fiecare cerere a unui angajator în parte.

Candidații au obligația de a oferi angajatorilor informații corecte, adevărate și actualizate în fișierele de tip CV sau în profil.

Utilizator angajator
Pe ECOMJOBS angajatorii pot publica contracost anunțuri de angajare în cadrul companiilor de tipul eCommerce (magazine online). Pentru a realiza acest lucru, un utilizator de tip angajator are nevoie de un cont pe bază de parolă, cont pe care-l va folosi de fiecare dată când dorește publicarea unui nou anunț, modificarea a unuia existent sau vizualizarea CV-urilor la care are access.
Ne rezervăm dreptul de a decide dacă conținutul anunțului e potrivit pentru tema site-ului.
Anunțul va fi publicat doar după confirmarea plății.

Utilizarea conținutului
Continutul ECOMJOBS, cum ar fi textul, logo-urile (denumite colectiv, „Conținut ECOMJOBS”), sunt proprietatea companiei, fiind protejate conform dispozițiilor legale aplicabile.

Utilizarea neautorizată a conținutului ECOMJOBS va fi calificată ca încălcând drepturile companiei și este strict interzisă. 
Utilizatorul declară că este de acord să nu tranzacționeze în nici o modalitate și/sau să modifice conținutul ECOMJOBS sau să reproducă, afișeze, publice, distribuie sau utilizeze conținutul ECOMJOBS în nici un scop comercial, în legatura cu produse sau servicii care nu sunt publicate pe ECOMJOBS, sau în orice alt mod care este de natură să provoace confuzie în rândul consumatorilor, să dauneze ori discrediteze ECOMJOBS.

Ca o condiție implicită a utilizarii de către dumneavoastră a ECOMJOBS, sunteți de acord să nu utilizați ECOMJOBS pentru a încălca proprietatea intelectuala a altor persoane în nici un fel. Vom șterge conturile de utilizator oricărui Utilizator și vom bloca accesul la ECOMJOBS tuturor Utilizatorilor care încalcă drepturile de autor ori alte drepturi de proprietate, fie aceasta intelectuală ori de altă natură. Ne rezervăm dreptul de a întreprinde aceste acțiuni în orice moment, la discreția noastră, cu sau fără o notificare prealabilă și fără nici un fel de răspundere în fața Utilizatorului al cărui cont este anulat sau în fața Utilizatorului al cărui acces este blocat.

Dacă deținătorul de drept al unui material publicat pe site dorește retragerea acestuia, acesta ne poate contacta la adresa de email contact@ecomjobs.ro cu promisiunea că vom lua orice măsura necesară pentru a rezolva situația.

Restricții
Utilizatorii nu pot folosi ECOMJOBS în scopul de a transmite, afișa, distribui sau depozita prin intermediul conținutului ECOMJOBS în conditile in care o astfel de operațiune ar determina:
(a) încălcarea unei legi sau unui regulament aplicabile;
(b) încălcarea drepturilor de autor, mărcilor comerciale, secretelor comerciale sau a altor drepturi de proprietate intelectuala ori a altor drepturi ocrotite legal;
(c) încălcarea intimității, vieții publice sau altor drepturi personale ale altora, sau ar avea caracter defaimator, obscen, amenințător, abuziv sau instigator.

Utilizatorilor li se interzice, de asemenea, sa încerce să încalce securitatea ECOMJOBS incluzând, dar fără a se limita la:
a) accesarea datelor care nu sunt destinate utilizatorului respectiv sau logarea la un server sau intr-un cont pe care utilizatorul nu este autorizat să-l acceseze
b) încercarea de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau retea sau încalcarea măsurilor de securitate sau de autentificare, fără autorizație corespunzătoare;
c) încercarea de a interfera cu serviciul oferit oricărui utilizator, de către orice gazdă sau rețea, inclusiv, dar fără a se limita la, mijloace de a trimite un virus către ECOMJOBS, metode de tipul „overloading”, „flooding”, „spam”, „mailbombing” sau „crashing”;

Încălcarea securității de sistem sau de rețea poate avea ca rezultat inițierea atât de acțiuni civile cât și sesizarea organelor specializate pentru stabilirea răspunderii penale.

ECOMJOBS declară că nu monitorizează în mod necesar obligatoriu materialele postate, transmise ori comunicate către ori prin intermediul Site-ului.
Dacă oricare dintre Utilizatori are motive să considere că o informație anume din conținutul Site-ului încalcă acești Termeni este rugat să contacteze administratorii Site-ului, prin intermediul mijloacelor de contact publice din Site, adică la adresa contact@ecomjobs.ro

Răspundere
ECOMJOBS nu este implicat în negocierile efective dintre angajatori și candidati. Ca rezultat, ECOMJOBS nu are nici un control asupra conținutului publicat de către utilizatori (angajatori sau canditați) din punct de vedere al legalității informațiilor afișate, asupra veridicității ori exactității informațiilor postate ori a abilității angajatorilor de a oferi locuri de munca și a candidatilor de a se potrivi locurilor de muncă disponibile.

ECOMJOBS nu garantează pentru Utilizator angajarea sau găsirea unui angajat potrivit, serviciul oferit fiind unul de publicitate și nu de recrutare.

Utilizatorii sunt cei care își asumă toate riscurile asociate cu comunicarea cu ceilalți Utilizatori cu care intră în contact prin intermediul ECOMJOBS. Prin propria natura, informația oferită de către alte persoane poate fi ofensivă, dăunatoare ori inexactă și, în unele cazuri, poate avea, voit sau nu, caracter înșelător.

În situația în care unul sau mai mulți Utilizatorii ar deveni parte într-o dispută cu altul sau mai mulți Utilizatori, aceștia declară că sunt de acord să nu facă plângeri sau solicitări împotriva, ori să solicite daune (directe sau indirecte) din partea, ECOMJOBS sau a angajaților acestuia.

Linkuri către alte site-uri
ECOMJOBS poate conține linkuri către site-uri Web ale unor terți. ECOMJOBS nu este responsabil de conținutul site-urilor Web către care există linkuri și nu face nici un fel de afirmație referitoare la conținutul sau acuratețea materialelor conținute de respectivele site-uri. Dacă Utilizatorii decid să acceseze site-uri Web tertț utilizand aceste linkuri, o fac pe propriul lor risc.

Modalități de plată
Utilizatorii de tip companii pot plătii online cu cardul prin intermediul procesatorului Netopia Mobilpay sau prin intermediul transferului bancar în baza unei facturi emise de către ECOMJOBS și trimisă la adresa de email a utilizatorului.

Durata și terminarea contractului
Prezentul contract este și rămâne în vigoare, clauzele sale fiind pe deplin aplicabile atât timp cât timp persoana fizica și/sau juridică este Utilizator al ECOMJOBS la orice nivel. Prezentele Condiții de Utilizare și Termeni au valoare contractuală între Utilizator și ECOMJOBS, iar Utilizatorul declară necondiționat si irevocabil că ii acceptă, că ii sunt de deplin și fără rezerve aplicabili odată cu prima accesare/utilizare a ECOMJOBS.

ECOMJOBS respectă standardele TRUSTED.ro și deține Marca de​ ​Încredere.

Ultima actualizare: 28 mai 2018
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles