Testimoniale

Părerea clienților eComJobs, cum i-a ajutat colaborarea cu noi și de ce ne recomandă și altora.
Robert Trandafir

"Cel mai important lucru la eComJobs e că funcționează"

Cel mai important lucru la eComJobs e că funcționează. Dovadă a acestui lucru este că noi creștem acum împreună cu colegi care ne-au descoperit prin intermediul eComJobs. CV-urile sunt de fiecare dată filtrate bine, iar oamenii pe care îi descoperim fie au experiență, fie sunt foarte dornici să învețe. Într-un moment în care recrutarea este foarte dificilă, Lavinia si Ciprian fac o treabă excelentă în a promova proiectul și a reuși să atragă în comunitatea lor un număr cât mai mare de oameni potriviți și pentru agențiile specializate în promovare ecommerce ca noi.

Robert Trandafir
Alexandru Stan

"Legătura între cerere și ofertă"

Recomand eComJobs.ro pentru că ne-a permis să identificăm simplu și rapid specialiști în domeniile vizate, fiind un canal foarte relevant și eficient. Resursele umane specializate în e-commerce sunt o resursă vitală pentru orice business online, însă greu de găsit. eComJobs facilitează legătura între cerere și ofertă și simplifică foarte mult procesul de selecție.

Alexandru Stan

Dorin Boerescu

"Un instrument util"

Știm cu toții că una dintre provocările importante ale industriei de ecommerce este recrutarea. Sunt mulți oameni care vor să lucreze în domeniu ș sunt multe companii care angajează - sunt sigur că eComJobs.ro va fi un instrument util pentru ambele categorii. Îi cunosc pe Lavinia și pe Ciprian de mult timp și ma bucur că putem colabora și pe acest proiect.

Dorin Boerescu
Nistor Roxana

"O necesitate"

eComJobs.ro este o necesitate pe o piață de online în continuă expansiune, un site dedicat celor din industrie, cu categorii simple și vizibile, cu anunțuri personalizate și direct adresabile celor interesați. Mizez pe o dezvoltare continuă a acestei platforme din simpla necesitate a unui loc în care cererile să întâlnească oferta pe piața locurilor de muncă în online.

Nistor Roxana

Daniela Tudosa

"Rezultate imediate"

Colaborarea noastră cu eComJobs.ro a început în momentul în care aveam nevoie de forțe noi în cadrul departamentului de vânzari. Am fost plăcut surprinși de rezultatele imediate și de cv-urile de calitate ale unor candidati care s-au pliat fix pe cerințele noastre. Considerăm că un astfel de site, pentru job-urile din zona de ecommerce, este util și era necesar. Această zonă este într-o continuă dezvoltare, iar un astfel de site dedicat reprezintă o oportunitate, atât pentru candidați de a avea job-ul dorit, cât și pentru angajatori de a-și crea o echipă de oameni pasionați.

Daniela Tudosa
George Pogorelschi

"O apariție bine-venită"

În orice domeniu care se maturizează apare nevoia de poziții specializate și, implicit, nevoia de specialiști care să îndeplinească aceste cerințe. Apariția unui astfel de site în peisajul comerțului electronic din România nu face decât să suplinească o cerință naturală a pieței și este în același timp a aparițe bine-venită atât pentru specialiști cât și pentru angajatori.

George Pogorelschi

Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles