Eliza Drob

SEO Conținut Social Media PPC Marketing PR & Marketing Affiliate Marketing

Descriere

Am învățat SEO și content writing timp de 9 luni la o companie din București în domeniul jocurilor online de noroc și în domeniul citatelor spuse de oameni celebri. Știu, ciudată combinație. Însă am învățat să scriu mult, am învățat să fiu creativă și să îmi folosesc tot vocabularul, dar și să îmi extind vocabularul eficient. 

Am învățat social media administrând 8 pagini de Facebook și două de Instagram în 4 ani de zile. Am crescut organic majoritatea paginilor învățând în fiecare zi despre audiența mea și încercând să îmi dau seama de algoritmi nebuni. Toate paginile au fost ale unor ONG-uri și organizații internaționale.

Am coordonat organizare a două evenimente cu o vizibilitate foarte mare în presă și social media: OMFest ediția 2018 în București (festival intercutural pentru promovarea drepturilor refugiaților) și vizita fotbalistului Roman Burki în București și Craiova (Roman Burki este ambasadorul organizației Terre des hommes care promovează drepturile copiilor).

Toate experiențele de mai sus m-au învățat să scriu în online. Am învățat să scriu pentru oameni, nu pentru boți. Am reușit să fac engagmentul mare pentru pagini de ONG care știm cu toții că cresc foarte greu (unless you are Salvați Copiii). Am învățat copywriting și cât este de extraordinar să știi să scrii texte care prind audienței tale. 

Acum am un blog de călătorie, învăț Wordpress și încă îmi învăț audiența.

Sunt o persoană flexibilă, plină de energie și dispusă să învețe, să ajute, să vină cu idei. 

Haideți să colaborăm!Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion Flori General IT&C / Electro Pet shop Securitate și supraveghere Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Conținut, conținut, conținut (În funcție de proiect)
Scriu conținut pentru bloguri, pagini web, social media, campanii, ghostwriting, ebooks.
Administrez pagini de Facebook și Instagram (ads, campaigns, engagement with the audience).

Portofoliu

Liz, Leo și lumea
Blogul personal despre călătorii, depresie și cum am trăit singură cu părinții plecați în străinătate.
Pagina de Facebook are aproape 1000 de urmăritori organici, iar blogul crește în fiecare lună.
OmFest
Am coordonat organizarea primei ediții a evenimentului OmFest de la conceperea evenimentelor, PR, social media, am ținut legătura cu toți cei implicați, am ținut legătura cu presa.

I-am avut parteneri pe MNAC, Club Fabrica, Clubul Țăranului, Ambasada Suediei și UNHCR.

Vizita lui Roman Burki
Am organizat vizita fotbalistului Roman Burki, ambasadorul organizației Terre des hommes, în București și Craiova. I-am avut parteneri pe Federația Română de Fotbal, Centrul de Cazare și Integrare a Persoanelor cu statut de Refugiat și câteva școli.

https://www.sport.ro/fotbal-extern/un-star-de-la-dortmund-a-venit-la-piatra-olt-sa-i-ajute-pe-copii-sa-joace-fotbal-ce-face-cand-colegii.htmlAvem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles