Ivana Horeanu

SEO Conținut Social Media Affiliate Marketing

Descriere

Optimistă, creativă şi flexibilă. Ador să scriu şi sunt aici să dau totul pentru proiectul tău. 

Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Beauty / Health Casă și grădină Copii / Jucării Fashion Pet shop Sport


Servicii oferite

Conținut, Copywriting (7 euro/ora)
Conținut și blogging (creare conținut, editare articole). Gestionare a canalelor de social media (creare conținut pentru canalele de social media). Optimizare Seo On Page. Realizare conținut pentru platforme online. Realizare conținut pentru materiale online si print.

Portofoliu

Colaborări
Am scris articole atât pe blogul personal, cât şi pentru diferite site-uri din diverse domenii: grădinărit, fashion, parenting, activităţi de voluntariat, materiale construcţii, frumuseţe şi sănătate.

Testimoniale

Alexandra Giuffrida, petocuricufamilia.ro
Colaborez cu Ivana de ceva timp si e mereu prompta si receptiva. Raspunde foarte rapid la solicitari si este compententa.
Reka Benedek, gradinaideala.ro. piatracioplita.ro. activbio.ro
Recomand cu drag! Ivana face tot ce face cu devotament, punctualitate si impecabilitate. Citind scrierile ei, iti dai seama, ca face totul din pasiunea de a scrie...si poti face un lucru bine, doar daca iti place cea ce faci.


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles