Parteneri

Mulțumim partenerilor noștri pentru încurajări și împreună suntem bucuroși să susținem educarea și dezvoltarea comerțului electronic din România.

GPeC este cel mai important eveniment de eCommerce din Romania și cea mai mare comunitate de magazine online la nivel națonal.

2Performant este o rețea de afiliere cu prezență regională (Bulgaria, Polonia, Ungaria etc). Partenerii din rețea pot selecta locația și publicul țintă pentru vânzarile lor, în afara României.

ECOMpedia este un portal dedicat pieței de comerț electronic din Romania. Aici se pot obține informații și răspunsuri la orice întrebare, din partea fondatorilor de magazine online. Este o sursă de informare absolut indispensabilă pentru publicul mai mult sau mai puțin avizat.

Asociatia Romana A Magazinelor Online – A.R.M.O – Asociație reprezentativă a magazinelor online din România.

OKInstitute  – Cursurile de marketing Online Knowledge Institute sunt realizate de profesioniști din industria de online, pe baza experienței câștigate în agenții de publicitate, business-uri de e-commerce, rețele de afiliere și agenții de performance marketing.

Trusted – Marca de Încredere Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online care îndeplinesc standardele de calitate impuse de către proiectul TRUSTED.ro.

InboxTarget – platformă automatizare marketing dedicată afacerilor online.

IQool – este platforma tinerilor din Romania.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles