INNOBYTE

Programare

Descriere

Salut, noi suntem INNOBYTE!

De mai bine de 13 ani dezvoltam solutii optime de web, mobile si eCommerce. Am acceptat provocari din toata lumea, de la start-up-uri pana la branduri de top. Punctele noastre forte sunt experienta, echipa de specialisti si managementul intregului proces.

Credem ca succesul este o tinta sigura atunci cand ai la indemana abilitatile si resursele necesare pentru a-l atinge, si partenerii potriviti alaturi. Angajamentul nostru sa facem mereu ceea ce ne place, si sa facem acest lucru cat mai bine posibil, este ceea ce ne-a ajutat sa crestem si sa atragem in echipa noastra colegi valorosi si clienti pe masura. 


Experiență specifică pentru nișele: Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Cadouri / Bijuterii Copii / Jucării Fashion IT&C / Electro Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Solutii eCommerce (-)
Suntem pregatiti sa acceptam orice provocare in materie de comert electronic.
Fie ca vrei sa construiesti un magazin online de la zero, fie ca vrei sa iti dezvolti afacerea, experienta noastra de lucru cu Magento si Symfony ne recomanda sa gasim cele mai bune solutii pentru nevoile tale de business.
Dezvoltare aplicatii mobile (-)
Dezvoltam aplicatii mobile inovative folosind cele mai noi tehnologii si expertiza noastra.
Sa ramai conectat nu mai este o optiune, este o necesitate. Clientii tai sunt online. Dezvolta-ti afacerea cu aplicatia mobile ce-ti va permite sa le fii aproape, la un click distanta.

Proiecte Web Personalizate (-)
Ai un proiect complex de realizat? Acceptam provocarea! Ne place sa imbinam nevoile reale ale unei afaceri cu solutiile tehnice potrivite.
Succesul nostru consta in folosirea mix-ului perfect intre: cerintele tale de business, expertiza noastra si Symfony.

Portofoliu

Fashion Days
Timp de 9 ani, Innobyte a fost partenerul de dezvoltare pentru Fashion Days.
Am inceput dezvoltarea acestui proiect in aprilie 2009. Doua luni mai tarziu, lansam cel mai important magazin online cu marci exclusiviste.
Official eMAG Marketplace Integration
In colaborare cu eMAG, am dezvoltat extensia Official eMAG Marketplace Integration, atat pentru Magento Community Edition, cat si pentru Magento Enterprise Edition, o extensie ce permite posesorilor de magazine online sa isi vanda produsele pe eMAG Marketplace.


Testimoniale

eMAG Marketplace
“In cautarea unui partener regional strategic cu o experienta substantiala in dezvoltarea pe Magento, INNOBYTE s-a diferentiat fata de competitorii sai. Ei au inteles rapid nevoile noastre si oportunitatea de afaceri oferita, iar oferta lor a completat solicitarile noastre initiale cu servicii care sa aduca un plus de valoare pentru companiile care vand cu noi. INNOBYTE fost o alegere excelenta cu care dezvoltarea extensiei a fost transparenta, cu viziune si foarte proactiva.” Alex Stoian eMAG Marketplace Platform Manager


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles