Pauna Oana

SEO Conținut Social Media

Descriere

Numele meu este Oana Pauna si am 28 ani. 

Locuiesc in Militari si...


Am experienta in freelance si content writing de 6 ani timp in care mi-am creat portofoliul pe care o sa il atasez. Scriu din pasiune. Ma face fericita sa lucrez la un text pana iese un giuvaier si as face asta pana la sfarsitul vietii. 


Este vocatia mea si modul meu de exprimare. Gandesc mai mult decat pare si scriu mai bine decat vorbesc. Ce am scris pana acum spune mai multe despre mine decat o poate face CV-ul. 

https://paunaoana.journoportfolio.com/


Recent mi-am infiintat SRL si as dori sa va propun o colaborare remote pe baza de contract de prestare servicii urmand sa emit facturi lunare.  


Daca sunteti interesati de o astfel de colaborare, astept un reply.


Experiență specifică pentru nișele: Altceva Beauty / Health Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Fashion Financiar General Servicii Turism


Servicii oferite

Copywriting - Email outreach & Backlinking - Programare postari social media (50)
Scriu articol de 500+ cuvinte. Fac email outreach si backlinking. Programez postari in Buffer.

Portofoliu

Colaborare Elita Romaniei
Am scris mai multe articole despre persoane mai mult sau mai putin cunoscute ale Romaniei. In prima faza le-am contactat, apoi le-am trimis un interviu personalizat, am scris articolul, l-am corectat dupa cerintele lor si l-am uploadat in Wordpress respectand normele impuse de YOAST pentru SEO si lizibilitate.

Testimoniale

Adrian Stepan - Promoautori.ro
Oana este o fire dedicată și dispusă să învețe lucruri noi, chiar dacă nivelul provocărilor este ridicat. Am avut o colaborare fructuoasă. Recomand!
Brian Stachurski - Strategic Marketing Systems
I hired Oana a while back to help with content marketing campaigns I was running. She was always responsive, fast, and delivered exactly what I asked of her. I wouldn’t hesitate to hire her again for a similar project.
Adina Banea - Reprobable
Un stil de abordare profesionist, in plus respectarea deadline-urilor intotdeauna, versatilitate si o gramatica excelenta! Recomand cu mare caldura!


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles