Digital.Hired.ro

SEO Conținut Grafică Programare Social Media PPC Marketing Operator comenzi Achiziții Vânzări Affiliate Marketing

Descriere

Managementul Prezenței Online


  • Vă propunem de un concept modern de servicii integrate de management al prezenței și reputației online a afacerii dumneavoastră.


Management reputațional


  • Toate abonamentele includ monitorizarea activă a știrilor, articolelor sau comentariilor care vă pot afecta negativ reputația online.


Abonamente Flexibile  • Abonamentele noastre au o structură modulară care vă permite să alegeți exact serviciile de care aveți nevoie la un cost lunar convenabil.


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Altceva Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion Financiar Flori General IT&C / Electro Pet shop Securitate și supraveghere Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Mentenanță website sau magazin online (49,99 €/lună)
Include actualizare periodică scripturi instalate (teme, module), administrare bază de date, gestionare și restaurare copii de siguranță, actualizare, personalizare și optimizare UI & UX, detectare și eliminare malware, configurare adrese de email, implementare CDN& SSL (Cloudflare)
SEO (49,99 €/lună)
Include acțiunile strict necesare pentru a menține o prezență online relevantă din punctul de vedere al vizibilității pentru motoarele de căutare.

Performance Marketing (49.99 €/lună)
Include acțiuni proactive de performance marketing în mediul online pentru a promova afacerea dumneavoastră la nivelul următor.

Portofoliu

Hired.ro
Adăugați proiectele pentru care căutați oferte competitive de la furnizori de bunuri sau servicii
Analizați ofertele primite, profilurile și evaluările iar apoi contractați furnizorul cu cea mai bună ofertă.
Utilizați platforma noastră pentru administrarea informațiilor și documentelor necesare proiectului.
Obțineți rezultatele dorite rapid și cu costuri reduse păstrănd controlul în fiecare etapă
edu.hired.ro
E TIMPUL SĂ PUI PE PRIMUL LOC INVESTIȚIA ÎN TINE
Piața muncii oferă oportunități la nivel global, la fel ca și piețele de bunuri și servicii. Dacă ești angajat sau antreprenor afacerea sau locul tău de muncă pot fi eliminate de un concurent de pe alt continent, uneori de un robot hardware sau software. Singurul avantaj competitiv pe care poți să-l pui în joc este educația ta.

OferteProprietari.ro
ACUM PUTEȚI UITA TOT CE ȘTIAȚI DESPRE AGENȚIILE IMOBILIARE
Soluții de Marketing Digital Pentru Proprietari
Clubul Reducerilor pentru Casă și Grădină
Am selectat mii de Promoții Oferte și Reduceri atractive pentru comunitatea proprietarilor.

Asociația "Trăiește și Crede"
Misiunea noastră este să creem o atmosferă familială, să asigurăm un standard de viață care corespunde nevoilor persoanelor vârstnice, să dezvoltăm relații bazate pe încredere și acceptare, să asigurăm o bătrânețe demnă și lipsită de orice griji.

Testimoniale

Asociația "Trăiește și Crede"
Colaborare excelentă, intervenții rapide și eficiente. Recomandăm!


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles