Covrig Madalina

Conținut Foto Operator comenzi Vânzări

Descriere

Buna,

Eu sunt Madalina si sunt creator de content si blogger. 

Scriu articole pe teme diverse si imi place sa am colaborari pe termen lung.


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Altceva Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion Financiar Flori General IT&C / Electro Pet shop Securitate și supraveghere Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Creare continut (5-16lei)
Scriu articole corect gramatical si pe domeniul si nisa pe care este nevoie de ele. Scriu articole de cate cuvinte are nevoie clientul. Pretul porneste de la 5 lei pentru 200 cuvinte.
Introducere date, foto, promovare magazine online (Negociabil)
Ma pot ocupa de magazine online, pot adauga fotografii, pot scrie detalii despre produse si pot face promovare online. Am cunostinte minime in editarea photo.

Postare produse (10)
Adăugarea si descrierea produselor dorite pe site.

Portofoliu

Blogul Madalinei
Proiect de suflet, crescut si creat din dorinta de a ma deconecta de lumea de afara, prin aducerea de soare in mediu online.
Colaborare creare continut
Am colaborat 1 an cu diverse persoane care aveau nevoie de continut pentru diverse proiecte. In prezent am pe blog colaborari atat cu firme din romania cat si cu firme din strainatate.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles