Royal Media Agency

SEO Video Social Media PPC Marketing PR & Marketing

Descriere

Suntem una dintre primele agentii de funnel marketing din Romania, care a luat nastere la inceputul anului 2019, in urma unor proiecte realizate cu succes. Focusul nostru este sa crestem vanzarile clientilor nostri si ne dorim sa implementam strategii preluate din USA pe piata romaneasca. Experienta noastra cumulata este de 13 ani insa in Romania suntem la inceput de drum. 

Va putem construi sales funnels si landing pages eficiente, care transforma prospectii in clienti finali, va putem crea si administra campanii de direct response advertising; de asemenea, va putem ajuta sa gestionati retelele de social media si sa construim impreuna strategii eficiente pe termen mediu si lung. 

Scopul nostru este sa dezvoltam si sa crestem afacerile in mediul online.
Experiență specifică pentru nișele: Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion Financiar Flori IT&C / Electro Servicii


Servicii oferite

SEO (0)
Crestem traficul organic si a pozitiilor cuvintelor cheie in Google.
Va ajutam sa aveti vizibilitate in fata clientilor si sa va crestem conversiile.
Landing Pages & Sales Funnels (0)
Model american de conversie, care transforma prospectii in clienti finali.

Social Media Marketing (0)
Va putem ajuta sa gestionati retelele de social media si sa construim impreuna strategii eficiente pe termen mediu si lung.
Te ducem direct in fata oamenilor interesati de ceea ce vinzi, te ajutam sa ajungi la noi audiente si sa cresti conversiile.
Web Development (0)
Suntem specializati in crearea de site-uri, aplicatii web si mobile.

Consultanta Marketing (0)
Oferim consultanta de specialitate pentru a gasi cea mai buna solutie pentru afacerea ta.

Portofoliu

Case Lemn Bernard
Web Development
Social Media Marketing
Spiritualitatea Tantrica
Social Media Marketing
Web Development
Campanii E-mail Marketing


Testimoniale

Daniel Flesaru
Le multumim celor de la Royal Media Global pentru serviciile de calitate si pentru strategia de Social Media. Ne-au fost mereu aproape, cu idei creative, suport și un bun management al contului de Facebook Ads, am reușit să aducem performanța campaniilor digitale, ne-au ajutat sa ne crestem nr de clienti si sa avem vizibilitatea in mediul online. Recomand cu incredere aceasta agentie.
Vlad Nicodim
In urma consultantei oferita de cei de la Royal Media Global am reusit sa realizam campanii de marketing cu success. Au tinut cont de specificul business-ului atunci cand au venit cu o noua strategie, au oferit solutii remarcabile la problemele indentificate.


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles