Claudiu

Video

Descriere

Ai nevoie de cineva care sa-ti creeze continut video pentru site sau pentru paginile de socializare?

Nu stii sa faci poze sau imagini atractive pentru reclamele tale online?

Iti trebuie un administrator pentru website-ul tau facut cu WordPress?

Atunci ai dat peste freelancer-ul potrivit...

Salut, sunt Claudiu, lucrez de mai mult de 7 ani in mediul online si pot sa te ajut cu toate acestea.

Ofer servicii de productie si editare video pentru internet, optimizare SEO pentru video, creatie de grafica web si creatie de site-uri cu WordPress.

Daca ai nevoie de ceva in aceste domenii, trimite-mi un mesaj. Nu te costa nimic sa intrebi, vei avea raspuns la toate intrebarile si colaborare la proiectele tale pentru un pret rezonabil.


Experiență specifică pentru nișele: General


Servicii oferite

Creatie video promotional (400)
Ai nevoie de un video promotional pentru serviciile sau produsele pe care le oferi?

Nu conteaza daca stii sau nu despre ce sa fie acest video, eu te pot ajuta sa scrii un text percutant si tintit exact catre potentialii tai clienti. Voi da o voce acestui video si voi asambla totul intr-o poveste convingatoare care sa trezeasca interesul si posibil sa produca actiunea dorita - vanzarea produselor sau serviciilor tale.

Portofoliu

Video de vanzare produs informational
Acest video a fost facut pentru un client din Statele Unite. Este vorba de un video de upselling, facut pentru a vinde produsul lui informational de fitness si bonusurile oferite pentru a-si mari veniturile obtinute cu primul produs oferit in prelabil.

Testimoniale

Lumi Pop
“Am reusit sa inteleg modul in care trebuie sa functioneze un website pentru a putea face bani online, mi-a updatat website-ul, a lucrat foarte bine la tot ce inseamna tema website-ului meu, SEO, pluggins, tot… Pentru ca are cunostinte atat teoretic cat si practic in tot ce inseamna constructia unui website, de la A la Z. Te poate ajuta 100% sa iti construiesti o afacere care sa iti aduca bani la un anumit moment.Il recomand tuturor celor interesati in a face afaceri online, ori celor interesati sa isi dezvolte cunostintele in aceasta arie de interes. Este foarte rabdator, asculta cu atentie cu ce problema te confrunti, si intodeauna iti aduce solutii care cu siguranta te avantajeaza. De asemenea, are multe tutoriale foarte bine explicate, care doar trebuie sa le aplici fiind explicate pas cu pas. Multumesc Claudiu.”
Victoria Blagoe
“Il cunosteam de ceva timp pe Claudiu si mai apelasem la el pentru a-mi da cateva sfaturi cu privire la blogul meu. Avand nevoie de un site, pentru ca ma lansam intr-o noua afacere, am apelat din nou la serviciile lui stiind ca este foarte bun in ceea ce face. Tema site-ului putea fi una gratuita dar el mi-a inclus in pretul total o tema pe care mi-a recomandat-o calduros. Ce sa zic? Dupa ce i-am pus la dispozitie textele si imaginile pe care le doream pe site, in cateva zile site-ul a fost gata, functional. Ceea ce a fost si mai impresionant a fost ceea ce a reusit sa faca, cu ajutorul temei respective. A fost “Wow” in cel mai placut sens, prima data cand am vazut site-ul creat. Promptitudine, profesionalism, pret corect si calitate! Recomand cu mare caldura serviciile lui Claudiu!”
Irina Pancu
“Claudiu, iti multumesc mult pentru tot ajutorul acordat. Pana acum, dupa cum stii, am apelat la creatie video bazata pe fotografii, si subtitrare video. Calitate, rapiditate, pret, si cel mai important comunicare – de la noi aveti 5 stele. Voi recomanda serviciile voastre pentru ca am ramas foarte multumita.Meritati recomandari. Va multumesc inca o data pentru tot.”
Larisa Asprem
“I have been working with Claudiu during the last three years on different small (Power Point Presentations) and big projects (Web site design). In each case, I was happy with the final result. Claudiu works very efficiently and always estimates correctly the time needed for each task. He is attentive to details and very professional. I would highly recommend Claudiu.”
Ovidiu S.
"Este a doua oara cand apelez la serviciile dumneavoastra. Prima data am cumparat un curs. Am aflat de dumneavoastra prima oara de pe Youtube. Tema Divi mi se pare o tema frumoasa, m-am descurcat cu ea chiar daca sunt incepator, are multe optiuni, inca nu am reusit sa le vad pe toate, imi place ca e intuitiva. Serviciul dumneavoastra consider ca a fost rapid, si de calitate. As recomanda si altora datorita faptului ca mi-ati fost de ajutor de cate ori am avut nevoie, si nu numai cu tema Divi, dar chiar si cu cursul pe care l-am cumparat. Va multumesc pentru ajutor, si sper sa fiti la fel de saritor si pe viitor."


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles