FivePlus Solutions

SEO Grafică Programare Social Media PPC Marketing PR & Marketing

Descriere

Suntem o Agentie de Marketing Online integrat cu experienta de peste 10 ani. Folosim instrumentele si competentele potrivite, pentru a capta prin campanii de marketing intentia de cumparare, cresterea calificarii clientilor in fiecare etapa a ciclului de vanzare in care se gaseste. 

Este imperativ pentru orice afacere sa fie prezenta online. Echipa noastra poate gestiona toate aspectele marketarii online, de la formularea unei strategii, la planificarea actiunilor si implementare, executia designului web, la monitorizarea eforturilor de marketing.

Folosim o varietate de tactici, inclusiv SEO (Search Engine Optimization), E-mail Marketing, Social Media, Landing Page-uri creative, campanii derulate prin Google Ads, posturi promovate pe Facebook si Facebook Ads, campanii de display, care lucreaza in tandem pentru a crea o retea on-line de continut destinata clientilor tai. 

Toate acestea au ca rezultat directionarea traficului catre site-ul tau si promovarea afacerii catre o audienta cat mai larga.


Experiență specifică pentru nișele: Auto Moto / Utilaje Cadouri / Bijuterii Casă și grădină Copii / Jucării Fashion Flori General IT&C / Electro Securitate și supraveghere Servicii Turism


Servicii oferite

Web Development - Web Design (Personalizat)
Realizam website-uri de prezentare simple / complexe, landing page-uri si magazine online adaptate nevoilor tale.
Website-ul trebuie sa fie imaginea afacerii tale si sa genereze vanzari
SEO - Search Engine Optimization (Personalizat)
Optimizam website-uri pentru motoarele de cautare. De ce SEO?
Economisesti bani si timp pe termen lung, are o rata de conversie buna, primesti trafic de calitate. Creati-va sansa in a va pozitiona in primele rezultate ale motoarelor de cautare!

Google Ads (Personalizat)
Este metoda cea mai rapida si rentabila pentru a aduce vizitatori calificati pe site-ul tau, deci conversii. Cel mai mare program de publicitate online din lume, prin care poti avea control pe costuri in functie de rezultate!
Facebook Ads (Personalizat)
Permite directionarea extrem de precisa a anunturilor platite prin granularitatea publicului potential vast. Iti permite sa vizezi utilizatorii dupa criterii demografice, locatie, sex, varsta, interese si conexiuni. Este o platforma puternic vizuala. Poti evalua si identifica comportamenul recent de cumparare al clientilor.

Youtube Ads (Personalizat)
Timpul petrecut urmarind videoclipuri pe internet creste anual cu zeci de procente. Segmentam publicul potrivit, ne conectam cu clientii potentiali, cream tipul de anunt potrivit, si evaluam succesul campaniei.
E-mail Marketing (Personalizat)
Newsletterul – tehnica eficienta de a pastra legatura cu actualii clienti, prin care cream un email informativ sau promotional. Informatia ajunge la un grup de persoane interesate direct de afacerea ta.

Aplicatii Web (Personalizat)
Echipa noastra de consultanti si programatori a dezvoltat in decursul anilor solutii dedicate, complexe, care acopera necesitatile de organizare, comunicare si structurare a informatiei.
Realizam solutii web personalizate ca urmare a cerintelor concrete de business si dezvoltam aplicatii web personalizate folosind tehnologii PHP, Java.
Document Management & Workflow (Personalizat)
Utilizarea unui sistem electronic pentru document management, fie la nivel departamental, fie la nivelul intregii organizatii, poate aduce beneficii extraordinare, atat pentru cei care lucreaza zi de zi cu informatiile cat si pentru management.
Specialistii FivePlus au experienta necesara pentru alegerea celei mai potrivite strategii de implementare.
Variantele tehnologice sunt multiple, acoperim solutii care pot raspunde unor cerinte diverse. Toate propunerile au la baza expertiza, povesti de succes, referinte.


Portofoliu

Portofoliu SEO - Search Engine Optimization
Cateva referinte SEO de succes gasiti aici.
Portofoliu Campanii PPC
Ca vorbim de Google Ads sau Facebook Ads, avem referinte cu rezultate foarte bune.

Referinte Email Marketing
Am trimis cu drag newslettere pentru cei de aici.
Web Development si Webdesign
Am dezvoltat website-uri, landing pages sau am proiectat desing pentru o serie de parteneri. Cativa ii puteti gasi aici.

Referinte Landing Page
Cativa dintre cei carora le-am gandit si dezvoltat pagini dedicate promovarii prin diferite tipuri de campanii online.
Referinte Asistenta Tehnica Web
Ne placem sa fim alaturi de proiecte de succes si oferim Asistenta Tehnica Web (modificari in website, programare, adaugare bannere/imagini/produse s.a.) pentru multi parteneri de-ai nostri. Gasiti aici cativa dintre ei.

Dezvoltare solutii business
De la afacere la afacere, solutiile de business difera in functie de specific, nevoi si cerinte. Gasiti aici referinte din diferite domenii de activitate, pentru care dezvoltam diverse solutii de business.

Testimoniale

Cristi PITNER, Marketing Manager, ARC BRASOV
"Stop searching! Hire FivePlus!They’re skilled — but I’m sure out there are other big agencies filled with qualified people, and maybe better too.They are using the best, state-of-the-art Web&SEO technologies — but I’m sure out there are big companies using the same best, state-of-the-art Web&SEO technologies (and maybe better too, if you pay the price)You know what make FivePlus better? They are trying harder! Top Web&SEO firms can afford to delay your project, to put you on hold. Five Plus isn’t the number one, so you’ll never stay in line. Top Web&SEO firms can afford to mock your gross software stupidity. They aren’t the number one, so you’ll be treated and honored as a king. Top Web&SEO firms can afford to know everything. FivePlus is not the mighty God, they haven’t all the answers, so you’ll be heard. If you’re searching for a human, right, genuinely friendly Web&SEO agency, stop now. Hire FivePlus! "
Csaba Demeter, Marketing Manager, FRISOMAT Romania
" In ultimii 2 ani am colaborat cu compania FivePlus. Am ales echipa FivePlus deoarece depun un efort sustinut si continuu pentru a intelege industria in care activam – constructii hale metalice. Avem mai multe proiecte in derulare: optimizare SEO, campanii Google Adwords si activitati offpage – backlink.Pe langa implementarea proiectelor de mai sus, ne bucuram de consultanta continua si proactiva in ceea ce priveste implementarea unor noi solutii sau abordari. Astfel, pe scurt, pot sa spun ca expertii FivePlus ne ofera exact ce ne dorim: solutii complete livrate prompt si proactivitate. FivePlus este mai mult decat un furnizor, prin relatia dezvoltata au devenit parteneri de afaceri. Succes FivePlus! "
Andrei Cazangiu, Executive Manager, Davo Pro Company
" Am inceput colaborarea cu FivePlus din necesitatea de a ne face cunoscute mai mult produsele in mediul online si pot spune ca prin intermediul acestei echipe am reusit sa ne promovam foarte bine. Pozitionarea produselor noastre in primele pagini ale motorul de cautare Google vorbeste de la sine.Consideram ca experienta acestor oameni si-a facut simtita prezenta in rezultatele pe care le-am obtinut in ultimul timp – ajutorul lor a fost de baza pentru schimbarea platformei site-ului nostru, cea mai recenta si de anvergura actiune a noastra de la lansarea site-ului initial. Atat cunostintele lor in domeniu, sfaturile pertinente, cat si abordarea hands-on a obstacolelor intalnite in demersul acestei actiuni si-au spus cuvantul, ajutandu-ne sa cream un produs net superior celui anterior. "
Dan Albu, Director general, Comenzi.ro
" O problema cu care ne-am confruntat frecvent in ultimii ani a fost lipsa colaboratorilor seriosi. La FivePlus Solutions am descoperit o echipa de oameni de calitate care fac ceea ce promit si fac foarte bine. Colaboram de peste 2 ani si vom colabora in continuare cu FivePlus Solutions pentru tot ce inseamna promovare online. "


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles