Manifest Media

Programare

Descriere

Manifest Media ofera de 15 ani servicii web: creare site-uri web, dezvoltare aplicatii web, realizare magazine online, diverse integrari, suport si mentenanta, gazduire web.

Avem in portofoliu magazine online realizate in intregime custom (laravel sau php+smarty) sau bazate pe platforme opensource: Wordpress + Woocommerce, Magento 1 si 2.Servicii oferite

web development (in functie de proiect)
php, html, css, bootstrap, javascript/jquery, mysql, Laravel, Wordpress, Magento
creare site web (depinde de complexitate)
site web de prezentare, produse, servicii, integrari diverse, optimizari, etc

creare magazin online (depinde de complexitate)
In functie de caz, propunem varianta optima pentru realizarea magazinului online, bazata pe tehnologiile optime, astfel incat produsul finit sa fie eficient, flexibil si scalabil.
suport si mentenanta (intre 20 si 30 euro / ora + tva, in functie de numarul de ore contractate)
Oferim servicii de suport si mentenanta website, atat pentru site-urile dezvoltate de noi cat si pentru alte siteuri.
Oferim pachete flexibile cu un numar fix de ore incluse pe luna, sau punctual, la nevoie.


Portofoliu

Exemple proiecte
In linkul atasat gasiti exemple recente din portofoliul nostru de lucrari.

Testimoniale

PROIS-NV (Pactul Regional Nord-Vest pentru Ocupare si Incluziune Sociala)
"Manifest Media este acel partener de incredere care te ajuta sa gasesti solutii avantajoase si eficiente la cele mai diverse solicitari.
Apelati cu incredere !"
Asociatia EasyEco
Am colaborat cu Manifest Media pentru dezvoltarea platformei online a jocului dezvoltat de asociatia noastra, Poleis -Joc de educatie civica. Rapiditate, profesionalism si o echipa dedicata proiectului nostru. Motive pentru recomandam cu incredere serviciile companiei.
MVPR Communication
Site-ul nostru a fost realizat de echipa Manifest Media, si putem spune ca suntem extrem de multumiti de rezultate. Au reusit sa atinga toate targeturile propuse cu un buget decent si (cel mai important) au fost punctuali, respectand deadline-urile stabilite initial. O echipa profesionista pe care nu putem decat sa-i recomandam cu incredere.


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles