Doina

Conținut

Descriere

Content writer cu experiență de 7 ani. 

Redactez continut pentru bloguri, magazine online, site-uri de stiri. 

Scriu articole pentru blog, articole SEO, guest-posturi, advertoriale, descrieri de produse si conținut cu rol informativ. 


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Beauty / Health Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Copii / Jucării Fashion Sport Turism


Servicii oferite

Scriere continut in limba romana (6 lei /100 cuvinte, 30 lei /500 de cuvinte. )
Scriere de articole in limba romana si continut unic, precum descrieri de produse si servicii, articole informative, articole de promovare, articole pentru bloguri, review-uri si stiri.

Portofoliu

Stiri
Redactare de stiri de 300 de cuvinte, de actualitate, pe nise precum: Turism, Lifestyle, Educatie, Sanatate, Politica, printre altele.
Descrieri produse bio
Descrieri de produse naturiste, suplimente nutritive, produse de infrumusetare, cat si redactare de text unic pentru afecțiuni si ingrediente naturale.

Articole SEO ProdigitalMedia
Articole SEO de 500 de cuvinte, cu text ancora, pe nise precum gaming, sanatate, frumusețe.
Articole link building
Articole de 500 de cuvinte pentru campanii de link building.

Articole campanii de reducere
Articole de promovare pentru campanii de reducere. Articolele conțineau imagini optimizate si subtitluri, fiind redactate in platforma Wordpress.Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles