Alexandru Pavlicheanu

Conținut Social Media

Descriere

Îmi place să scriu conținut eficient pe canalele de comunicare potrivite și pentru audiențe specifice.

Cunoștințele în social media & content marketing mi le-am însușit prin cursuri și studii de marketing, apoi le-am aprofundat din dorința de a fi autodidact. Dețin o experiență profesională, de peste 5 ani, în mai multe nișe de e-commerce: turism, audio-video, ceasuri și bijuterii.

Doresc să colaborez în proiecte online/e-commerce care să aducă beneficii de ambele părți. Mi-ar plăcea să existe o colaborare dinamică și constructivă, astfel putem stabili relații de durată!

Îmi rezerv dreptul de a analiza și selecta propunerile primite pe adresa de e-mail. Ulterior putem discuta la telefon pentru a stabili o întâlnire.

Competențe: social media content strategy, content marketing blog, facebook & instagram ads, e-mail marketing (mailchimp), cms platforms (wordpress, magento), product descriptions & on-page seo, google ads & sem (basic), website user experience, canva & photoshop skills.

Servicii oferite

Content Marketing (tarife în funcție de proiect)
Social Media, Blog, Copywriting, Newsletter, Landing Page, Descrieri de produse, Platforme CMS.

Portofoliu

dordetur
Blog personal cu experiențe din călătorii
linkedin
Experiența profesională
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles