Utile

PulsulEchipei.ro, un serviciu util angajatorilor

Companiile au la dispoziție o nouă metodă de a culege feedback din partea angajaților, indiferent de locul de unde aceștia lucrează. Cu ajutorul serviciului PulsulEchipei.ro, managerii pot programa chestionare tematice care sunt trimise constant pe email angajaților și cu ajutorul cărora pot măsura indicatori importanți pentru sănătatea companiei precum relația cu colegii, nivelul de satisfacție, feedback, aliniere cu misiunea companiei etc.

crearea unui chestionar


Un punct forte al acestui serviciu online este ca angajații nu au nevoie de un cont dedicat sau o aplicație instalată, chestionarul fiind accesibil prin intermediul link-ului primit pe email și este adaptabil oricărui dispozitiv (telefon, tabletă sau desktop). În mod implicit răspunsurile angajaților sunt anonime.

exemplu interfață angajat

Într-o perioadă în care întâlnirile fizice dintre angajați și manageri sunt tot mai rare, companiile au nevoie de metode noi pentru a măsura implicarea și starea de spirit a echipei.

Ciprian Drăgoi, fondator pulsulechipei.ro

Întâlnirea față în față cu managerul, cea mai comună metodă de culegere a feedback-ului are dezavantajul de a consuma foarte multe ore unei companii (o întâlnire săptămânală de 15 min. cu fiecare angajat al unei companii cu 20 de membrii înseamnă un consum de peste 500
ore/an). Serviciul Pulsul Echipei poate economisi până la 90% din acest timp și vine și cu următoarele beneficii:

  • Feedback în timp real
  • Crește implicarea angajaților
  • Dezvoltă o cultură de companie pozitivă
  • Încurajează retrospecția și introspecția
  • Măsurarea evoluției în timp
  • Încurajează comunicarea
exemplu raport

Companiile se pot înregistra chiar de astăzi și pot începe să folosească Pulsul Echipei la adresa https://pulsulechipei.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *