Evenimente

ecomTEAM 2020, acces gratuit la workshop-uri, prezentări și paneluri susținute de specialiști eCommerce

Timp de două zile, pe 28 și 29 septembrie, luăm pulsul industriei de e-commerce împreună cu peste 20 de specialiști locali și internaționali la ecomTEAM 2020: A new era for the Romanian E-commerce industry, eveniment organizat de Wall-street.ro.

Te-am făcut curios? Înscrie-te gratuit AICI și vezi agenda evenimentului.

De la speakerii prezenți în cadrul celor două zile ale evenimentului aflăm cum au evoluat operațiunile business-urilor pe care le reprezintă, de la începutul pandemiei până în prezent, dar și care au fost mutările care le-au permis să câștige cât mai mult din creșterea înregistrată de comerțul online.

Rok Hrastnik, CEO Sensilab, ne va vorbi despre principalele aspecte de care un antreprenor din e-commerce trebuie să țină cont pentru a-și crește business-ul, bazându-se pe experiența acumulată la Sensilab, companie pe care a reușit să o extindă de la o singură piață la 23.

Deasemenea va exista un panel dedicat special marketing-ului online, în care vom afla de la speakeri din partea unor companii precum Gun Media, DWF, Canopy sau Retargeting cum trebuie să arate campaniile într-o perioadă plină de incertitudini precum cea creată de pandemia de COVID-19.

Agenda workshop-urilor de la ecomTEAM 2020:

  • Construirea unui business scalabil și sustenabil, unified commerce
  • Problem Solving
  • SEO pentru Smart eCommerce 
  • Campanii Pay per Click care convertesc în 2020: Sfaturi practice Google și Facebook Ads

Participă și tu (acces gratuit).

ecomTEAM este un eveniment organizat de Wall-street.ro, powered by Fan Courier, și susținut de vTEX(Main Partner), eMAG Marketplace(Gold Partner), UniCredit Bank(Gold Partner), P3 Logistic Parks (Gold Partner), Gun Media(Silver Partner), Retargeting(Silver Partner), DWF(Silver Partner), CBRE(Silver Partner), MerchantPro(Silver Partner), Plăți Online(Sponsors), Veranda(Sponsors) și Canopy(Sponsors).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *