Susținători

Mulțumim partenerilor noștri pentru încurajări și împreună suntem bucuroși să susținem educarea și dezvoltarea comerțului electronic din România.

 

GPeC este cel mai important eveniment de eCommerce din Romania și cea mai mare comunitate de magazine online la nivel național.

2performant

2Performant este o rețea de afiliere cu prezență regională (Bulgaria, Polonia, Ungaria etc). Partenerii din rețea pot selecta locația și publicul țintă pentru vânzarile lor, în afara României.

ecompedia

ECOMpedia este un portal dedicat pieței de comerț electronic din Romania. Aici se pot obține informații și răspunsuri la orice întrebări, din partea fondatorilor de magazine online. Este o sursă de informare absolut indispensabila pentru publicul mai mult sau mai puțin avizat.


Asociatia Romana A Magazinelor Online – A.R.M.O – Asociație reprezentativă a magazinelor online din România.

 


OKInstitute  
– Cursurile de marketing Online Knowledge Institute sunt realizate de profesioniști din industria de online, pe baza experienței castigate în agenții de publicitate, business-uri de e-commerce, rețele de afiliere și agenții de performance marketing.

Trusted – Marca de Încredere Trusted.ro este un logo distinctiv acordat magazinelor online care îndeplinesc standardele de calitate impuse de către proiectul TRUSTED.ro.

InboxTarget – platformă automatizare marketing dedicată afacerilor online.

****

 

Dacă ți se pare un proiect care aduce plus valoare și vrei să-l susții, vei găsi în această pagina câteva materiale pe care le poți folosi pe site-ul/blogul tău.
Mulțumim!

Logo mărime mare
Logo
300x250
300x250px
Marime 125x125
125x125px

 

 

 

 

 

 

 

Feed RSS joburi: https://www.ecomjobs.ro/feed/job_feed

Primești pe email cele mai noi anunțuri