Luis Nagy

Conținut Grafică Social Media Operator comenzi Achiziții Manager Vânzări PR & Marketing Affiliate Marketing

Descriere

Salutare, sunt Luis si reprezint Legno Marketing SRL.

Cu o experienta solida de peste 3 ani in comertul electronic, marketingul digital si management, sunt pasionat de crearea si dezvoltarea magazinelor online si de optimizarea performantei acestora prin diverse tehnici de marketing si strategii de CRO. Am abilitati excelente in administarea magazinelor online, prelucrarea si listarea feed-urilor de produse, crearea de continut si grafica, si sunt deschis la colaborari si parteneriate de proiecte. Pe scurt sunt "Meserias" in acesta arie a E-Commerce-ului, in special imi place sa lucrez pe platforma GoMag. Dar daca ai o magazinul intr-o alta platforma (ex: Wordpress, MerchantPro) nu e nici un fel de problema, ma adaptez destul de rapid si rezolvam! :)

Daca esti proprietar de magazin online, website, blog, agentie de marketing si esti interesat de serviciile noastre contacteaza-ne si hai sa construim proiecte faine. Nu le stim pe toate deoarece e imposibil, dar invatam impreuna din fiecare proiect cate ceva nou!

Legat de portofoliu de mai jos sunt proiectele in care am fost implicat de la 0 pentru clinetii nostri. Ceea ce vezi sunt ideile si munca mea. Daca ai in minte un proiect pe care vrei sa il dezvoltam sunt aici pentru tine!


Dobandim skill-uri:

 • Design si dezvoltare web personalizate pentru magazinele online pe platforma GoMag
 • Creare de continut personalizat pentru magazinele online
 • Optimizare SEO pentru magazinele online
 • Dezvoltarea de continut de calitate pentru site-ul magazinului
 • Consultanta pentru afacerile care doresc sa se lanseze pe platforma
 • Consultanta pentru gestionarea si configurarea magazinelor online
 • Management de proiect si asistenta pentru implementarea de solutii
 • Abordare personalizata pentru fiecare client, adaptata nevoilor si obiectivelor lor specifice
 • Atentie la detalii si focus pe obtinerea de rezultate
 • Social Media Management (Facebook, Instagram)
 • Creare feed-uri/fisiere de produse XLS (documentare produse)

Suntem deschisi la diferite forme de colaborari.Pentru orice informatie, intrebari nu ezita sa ne contactezi: 0748521691Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Altceva Auto Moto / Utilaje Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Copii / Jucării Fashion General IT&C / Electro Pet shop Securitate și supraveghere Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Social Media (Pret personalizat in functie de proiect)
Echipa noastra de experti in marketing digital va poate ajuta sa va dezvoltati prezenta pe retelele sociale si sa va conectati cu publicul tinta in mod eficient, prin intermediul unor servicii personalizate de continut si grafica.

Serviciile noastre de promovare organica pe retelele sociale includ:

Crearea de continut de calitate si adaptat publicului tinta, care sa va ajute sa va diferentiati si sa va pozitionati ca un brand puternic si atragator
Design si creare de grafica personalizata, pentru a spori atractivitatea si impactul vizual al mesajelor dvs.
Planificare si programare de continut, pentru a va asigura ca aveti o prezenta online constanta si coerenta
Analiza si monitorizare a performantei, pentru a va ajuta sa evaluati succesul campaniilor si sa optimizati strategiile dvs. de promovare organica
In plus, va putem oferi si consultanta si suport pentru a va ajuta sa dezvoltati o strategie eficienta de social media marketing, care sa se potriveasca cu obiectivele si nevoile specifice ale afacerii dvs.

La fel ca in cazul tuturor serviciilor noastre, suntem dedicati sa lucram cu dvs. pentru a intelege nevoile si obiectivele dvs. si pentru a va oferi solutii personalizate si eficiente.
Creare continut/Copywrite-ing (Pret personalizat in functie de proiect)
Realizare conținut / Copywriting
Realizarea de conținut de calitate este esențiala pentru succesul oricăre afaceri online. Daca dețineți un magazin online, este important sa aveți un conținut bine scris si optimizat pentru motoarele de căutare, care sa atragă vizitatorii si sa ii transforme in clienți fideli. Ne diferențiem prin realizarea de conținut unic si relevant pentru business-ul dvs. astfel încât motoarele de căutare sa claseze cat mai sus in căutările clientilor.
De aceea, oferim servicii de realizare de conținut pentru magazinele online, optimizat SEO si personalizat pentru nevoile si obiectivele afacerii dvs.
Printre serviciile noastre se numără:
• Crearea de descrieri de produse atractive si convingătoare
• Realizarea de pagini de categorie si pagini de destinație cu conținut de calitate
• Crearea de articole informative pentru blogul dvs. si pentru a va poziționa ca lider de opinie in domeniu
• Crearea de descrieri ale brandului si a misiunii companiei, pentru a transmite mesajul corect si a crea o identitate unica
• Optimizarea conținutului existent pentru a fi SEO-friendly si a atrage trafic organic
La fiecare proiect, ne concentram pe dezvoltarea unui conținut care sa se potrivească perfect cu afacerea dvs. si cu nevoile clienților dvs. Realizam cercetări amănunțite pentru a înțelegi audienta si concurenta dvs. si cream conținut care sa le atragă si sa le mențină interesul.
De asemenea, suntem flexibili si ne adaptam cerințelor dvs., astfel încât putem dezvolta soluții personalizate pentru a satisface cerințele dvs. specifice.


Prelucrare-Documentare Feed-uri/Fisiere XLS de produse (Pretul este personalizat in functie de proiect)
Preluarea si prelucrarea feed-urilor de produse in format XLS poate fi o sarcina consumatoare de timp si resurse, dar este cruciala pentru ca afacerea dvs. sa listeze si sa vanda produsele online cu succes.
Echipa noastra de experti poate ajuta la preluarea si prelucrarea feed-urilor de produse, asigurandu-ne ca acestea sunt listate cu succes pe platformele online relevante.
Serviciile noastre includ:
• Preluarea feed-urilor de produse de la furnizorii dvs. si conversia acestora in formatul adecvat pentru platformele de comert electronic
• Verificarea si curatarea datelor din feed-urile de produse pentru a ne asigura ca sunt complete si precise
• Listarea produselor pe platformele de comert electronic, asigurandu-ne ca informatiile despre produs sunt prezentate intr-un mod coerent si atractiv
• Optimizarea listarii produselor pentru a maximiza expunerea si conversiile, prin includerea de cuvinte cheie relevante, titluri atragatoare si imagini de calitate
La fel ca in cazul tuturor serviciilor noastre, suntem dedicati sa lucram cu dvs. pentru a intelege nevoile si obiectivele dvs. si pentru a va oferi solutii personalizate si eficiente.
Grafica si Design (Pretul este personalizat in functie de proiect)
La fel ca in offline, aspectul si designul magazinului dvs. online sunt la fel de importante in a face o prima impresie buna. Daca vreți sa va diferențiați de concurenta si sa va poziționați ca un brand atractiv si memorabil, aveți nevoie de servicii de grafica si design personalizate.
Noi suntem aici pentru a va ajuta sa va îmbunătățiți aspectul magazinului online si sa oferiți o experiența vizuala excelenta utilizatorilor site-ului. Vom lucra impreuna cu dvs. pentru a dezvolta o imagine vizuala unica si memorabila pentru afacere.
Indiferent daca aveți nevoie de un design nou de site web sau de o optimizare a designului actual, suntem aici pentru a va ajuta. Serviciile noastre de grafica si design includ:
• Crearea de logo-uri si elemente de identitate de brand personalizate, pentru a va diferenția si a atrage atenția vizitatorilor
• Crearea de imagini si grafice atractive pentru a ilustra produsele si serviciile dvs. si a spori impactul vizual
• Crearea de machete si teme personalizate pentru a oferi o experiența de utilizare unica si memorabila
• Crearea de materiale promoționale personalizate, pentru a atrage clienții prin campaniile de marketing online
• Optimizarea si adaptarea conținutului existent pentru a îmbunătăți aspectul si performanta grafica
• Crearea grafica pentru de etichete de produse
Ne concentram întotdeauna pe nevoile si obiectivele afacerii dvs. si cream soluții personalizate pentru a le satisface. Lucram cu pasiune si dedicare pentru a va ajuta sa va atingeți obiectivele si sa aveți un magazin online atractiv si profesionist.
Contactați-ne astăzi pentru a începe sa lucrați cu echipa noastră de designeri si pentru a va îmbunătăți aspectul magazinului online sau a website-ului!
Preturile diferă in funcție de complexitatea proiectului.

Dezvoltare magazin online (Pretul este personalizat in functie de proiect)
Daca sunteti interesat sa va dezvoltati afacerea online pe platforma GoMag, suntem aici pentru a va ajuta! Cu o experienta vasta in crearea si dezvoltarea magazinelor online, putem oferi servicii complete de dezvoltare a magazinelor online pe platforma GoMag. Serviciile noastre includ:

Consultanta in alegerea planului si temei potrivite pentru magazinul dvs. online pe platforma GoMag
Personalizarea temei si a design-ului magazinului pentru a se potrivi cu brandul si produsele dvs.
Implementarea functionalitatilor necesare pentru a oferi o experienta de cumparare cat mai placuta si usoara pentru clientii dvs., cum ar fi filtrarea produselor, cosul de cumparaturi, plata online si integrarea cu servicii de livrare
Preluarea si listarea produselor dvs. in mod eficient si atractiv, prin optimizarea informatiilor si imaginilor produselor pentru a atrage si convinge clientii sa cumpere
Integrarea magazinului online pe platforma GoMag cu alte platforme si servicii relevante, cum ar fi retelele de socializare si servicii de marketing
Ne concentram pe oferirea de solutii personalizate si eficiente pentru fiecare client in parte, iar scopul nostru este de a ne asigura ca afacerea dvs. online are o prezenta puternica si de succes pe platforma GoMag.

Portofoliu

legno.ro
Documentare Feed/Fisier XML produse
Administrare Magazin Online

Dezvoltare retea furnizori si parteneriate
metaclean.ro
Creare magazin online
Creare grafica si design
Configurare conturi Social Media: Facebook, Instagram, Tik-Tok
Confirgurare Google My Business
Creare continut Social Media
Optimizare SEO

babybeds.ro
Creare magazin online
Design grafic (bannere website)
Creare continut

Testimoniale

legno.ro
Colaborare este una foarte buna si este una fructoasa, echipa harnica, spirit antreprenorial dezvoltat spre crestere si imbunatarire continua. Pentru noi sunt super intraprenori implicati direct cu solutii la orice fel de probleme.
metaclean.ro
Inainte sa colaborez cu cu ei, am lucrat in Anglia si Irlanda pentru companii diferite oferind servicii mobile de Detailing Auto Interior. Desi eram angajat pentru straini, ei au venit cu urmatoarea intrebare spre mine:"De ce nu faci asta in Romania?" Avem experienta si lucram pentru reprezentate auto precum Tesla, Audi, VW, Volvo, Mercedes. Stiam ca sunt bun pe ceea ce fac, dar nu avem indentiate in mediul online. Asa ca ei s-au ocupat de imaginea mea din mediul online prin crearea website+magazin online, mai mult de atat, m-au indrumat si invatat cum pot sa imi gestionez canalele de Social Media. Acum la randul meu ofer servicii de Detailing Auto Interior la domiciliu, colaborez cu reprezentate si dealeri auto, ceea ce imi asigura mereu linistea financiara.
babybeds.ro
Fiind fabrica de mobilier la comanda din Baia Mare, ne-am propus sa oferim produse unice pentru copii cu personaje Disney. Asa ca era necesar de un magazin online, o solutie accesibila unde este un suport extrem de simplu si rapid. Luis a venit cu o propunere spre noi pentru a alege GoMag. In mintea noastra a fost:"Pentru 7 euro pe luna abonament, nu esti antreprenor daca nu iti permiti". Asa ca am stiut ce e de facut, i-am transmis sarcina lui "Luigi", asa cum imi place mie sa ii mai spun. A facut o treaba extraordinare in 3 zile a creat si a lansat magazinul pe platforma GoMag.


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles