Senior Software

Beneficii

Asigurare sănătate privată Abonament sport Snack-uri gratuite

Descriere

https://www.seniorsoftware.ro

Senior Software este unul dintre cei mai dinamici furnizori locali de solutii software integrate pentru managementul afacerilor. Datorita celor peste 400 de implementari de succes in multiple tari europene si a cresterii continue la nivel de companie, am reusit sa ne diferentiem ca fiind unul dintre principalii provideri de solutii software integrate din Romania.

Compania noastra a fost fondata in 2003, iar in prezent avem peste 150 de angajati si birouri in Bucuresti, Cluj-Napoca, Constanta si Iasi.

Succesul proiectelor noastre se datoreaza profesionalismului si know-how-ului echipei, dar si parteneriatelor incheiate de-a lungul timpului cu jucatori de talie mondiala, cu care impartasim trasaturi precum dinamismul, inovatia si, cel mai important, dorinta de a transforma tehnologia in beneficii directe pentru companii.

Divizia itDepot.ro:

Platforma pentru echipamente si consumabile specializata in piata de AutoID si Data Capture, itDepot inseamna mai mult decat echipamente si consumabile pe care le alegi dintr-o platforma. Aici vei descoperi preocuparea permanenta a echipei ca tu sa fii multumit de alegerea facuta:

- aproximativ 8.000 de articole in magazinul online;
- integrare cu EU platesc pentru platile online cu cardul;
- feed comparatoare de preturi;
- integrare cu ERP pentru preluarea stocurilor, trimiterea partenerilor, a comenzilor;
- integrare cu CRM pentru gestionarea oportunitatilor;
- integrare cu BI pentru raportare;
- integrare Google Analitycs.

https://www.itdepot.roAceastă abonare este strict legată de joburile companiei Senior Software. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles