Gameology

Beneficii

Tichete de masă Acces cu animale Bilete conferințe Reduceri Prime sărbători

Descriere

Suntem o echipă tânără și entuziastă care vrea să facă jocurile de societate distractive pentru toată lumea. Activăm în mediul online din anul 2014, cu magazinul Giftology.ro, specializat pe cadouri, jucării și collectibles, iar în 2019 am lansat Gameology.ro, dedicat jocurilor de societate.

Am tradus și adaptat peste 25 de jocuri de jocuri de societate pentru piața din România, de la board games pentru copii și familie până la jocuri pentru adulți. Printre cele mai cunoscute sunt: Bătălia Cuplurilor, 221B Baker Street, WTF? și OMFG!, Cluedo Dracula, Mandala Stones și Cronicile Crimei.

Suntem unul dintre cei mai mari de distribuitori de jocuri de societate din România, produsele noastre fiind vândute în peste 100 de magazine fizice din țară (lanțuri de librării, hypermarket-uri, magazine specializate).

În anul 2020, în cadrul Competiției Magazinelor Online GPeC, am câștigat cu Gameology.ro premiile pentru Best start-up in E-commerce și Cel mai bun magazin online din categoria Hobby, Leisure & Entertainment.Această abonare este strict legată de joburile companiei Gameology. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles