DDStepRomania.ro

Descriere


DD Step a inceput ca si afacere de familie cu sediul in Budapesta (Ungaria), dedicata fabricarii de incaltaminte de calitate pentru bebelusi si copii, imbinand procesele manuale cu cea mai avansata tehnologie folosita in prezent in industria confectionarii de incaltaminte, acest brand fiind prezent in majoritatea tarilor din Uniunea Europeana.
DD Step creaza incaltaminte care nu numai ca este la moda, confortabila si atragatoare, ci este si bine confectionata anatomic pentru picioarele copiilor, tinandu-se cont de faptul ca ei sunt in crestere si la varietatea de activitati zilnice prin care trec picioarele copiilor.
La DD Step, intelegem rolul pe care il joaca incaltamintea in confortul si sanatatea picioarelor copiilor dumneavostra. De aceea, specialistii in controlul calitatii solicita piei naturale moi si cu o textura excelenta, incaltamintea fiind potrivita chiar de la primi pasi ai bebelusului.
Toata incaltamintea DD Step este realizata din piele de vita de inalta calitate, astfel incat puteti gasi un model care sa se potriveasca nevoilor si stilului dvs. de viata. Pielea este aleasa in functie de grosimea optima, cu finisaje aplicate care sunt create special pentru incaltamintea de copii.
Talpile DD Step sunt realizate din cauciuc natural avand un nivelul ridicat de puritate ce asigura un grad redus de uzura a talpii. Talpa este usoara si foarte flexibila. Rezistenta pe care o ofera inseamna incaltaminte care dureaza mai mult. Se folosesc materiale de foarte buna calitate pentru toate partile componente ale incaltamintei iar talpa interioara care intra in contact direct cu talpa incaltamintei fiind din piele. Aceasta ofera piciorului o mai buna respiratie.
Bombeurile (varfurile) si calcaiele incaltamintei DD Step sunt intarite pentru a permite piciorului sa se dezvolte corect. Astfel, incaltamintea DD Step dureaza mai mult in timp.
Branţul (talpa interioară) de piele este în contact direct cu talpa încălţămintei, iar aceasta oferă piciorului o mai bună respiraţie, flexibilitate şi comfort în timpul mersului.
Incaltamintea de iarna este imblanita in interior pentru a asigura un confort termic sporit.
Vanzarea cu amanuntul se realizeaza prin intermediul magazinelor partenerilor nostri dar si prin magazinele proprii, respectiv magazin on-line www.ddstepromania.ro si magazinele 4KIDS.
Această abonare este strict legată de joburile companiei DDStepRomania.ro. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles