Termeni si condiții

Conditii de utilizare
Prezentele conditii detaliaza termenii de utilizare (denumiti in continuare „Termenii”), in conformitate cu care utilizatorul (denumit in continuare „UTILIZATORUL”) poate utiliza site-ul si serviciile ecomjobs.ro (denumit in continuare „ECOMJOBS”), dupa cum sunt acestea definite in continuare.
Acesti Termeni constituie un acord intre UTILIZATOR si ECOMJOBS si/sau compania care opereaza site-ul web pentru tara in care locuiti, sau in care isi are sediul social compania care opereaza ECOMJOBS, si sunt considerate acceptati de catre UTILIZATOR de fiecare data cand acesta utilizeaza sau acceseaza ECOMJOBS. Daca UTILIZATORUL nu este de acord cu acesti Termeni, nu trebuie sa foloseasca ECOMJOBS.

ECOMJOBS este operata de catre companie Big Online Dreams SRL, CUI 35698381, Reg. Comert. J40/2655/2016 cu sediul social in Bucuresti, sector 6, Splaiul Independentei 273, etaj3, corp3.

ECOMJOBS include o varietate de functii si servicii, inclusiv un serviciu on-line de postare si cautare a locurilor de munca disponibile pentru diverse companii.
ECOMJOS poate revizui acesti termeni in orice moment, prin postarea in aceasta pagina Web a unei versiuni actualizate. Vizitati aceasta pagina periodic pentru a revizui cele mai noi versiuni ale conditiilor, deoarece acestea reglementeaza utilizarea de catre Utilizatori a Site-urilor.

Eligibilitate
Utilizatorii trebuie sa aiba cel putin 18 ani pentru a vizita/utiliza Site-urile sau a folosi orice serviciu ECOMJOBS in orice mod permis de prezentele conditii si de normele legale aplicabile.
Daca au sub 18 ani sau sub vârsta majoratului definita in tara de rezidenta, trebuie sa utilizeze orice ECOMJOBS sub supravegherea un parinte, tutore legal, sau a unui alt adult responsabil din punct de vedere legal.
Prin vizitarea/utilizarea ECOMJOBS si acceptarea acestor Termeni, orice UTILIZATOR declara si garanteaza ca a atins vârsta majoratului si ca are dreptul, autoritatea si capacitatea legala de folosinta si de exercitiu in a fi de acord si a respecta acesti termeni.
De asemenea, UTILIZATORUL declara si garanteaza ca va utiliza ECOMJOBS intr- un mod legal in acord cu conditiile si termenii de utilizare precum si cu toate legile si reglementarile specifice aplicabile.

Utilizarea Continutului
Continutul ECOMJOBS, cum ar fi textul, logo-urile (denumite colectiv, „Continut ECOMJOBS”), sunt proprietatea companiei, fiind protejate conform dispozitiilor legale aplicabile.

Utilizarea neautorizata a continutului ECOMJOBS va fi calificata ca incalcand drepturile companiei si este strict interzisa. Orice Utilizator are obligatia de a mentiona explicit pe orice copie a Continutului ECOMJOBS ca acestea sunt in proprietatea companiei.
Utilizatorul declara ca este de acord sa nu tranzactioneze in nici o modalitate si/sau sa modifice continutul ECOMJOBS sau sa reproduca, afiseze, publice, distribuie sau utilizeze continutul ECOMJOBS in nici un scop comercial, in legatura cu produse sau servicii care nu sunt publicate pe ECOMJOBS, sau in orice alt mod care este de natura sa provoace confuzie in rândul consumatorilor, sa dauneze ori discrediteze ECOMJOBS sau garantii sai de licente, sau sa incalce in alt mod drepturile de proprietate intelectuala ale ECOMJOBS sau licentiatorilor acestuia.

Postarea neautorizata, reproducerea, copierea, distribuirea, modificarea, afisarea publica ori aducerea la cunostinta publicului a lucrarilor protejate de drepturi de proprietate intelectuala constituie incalcare a drepturilor persoanei care detine drepturile de proprietate intelectuala. Ca o conditie implicita a utilizarii de catre dumneavoastra a ECOMJOBS, sunteti de acord sa nu utilizati ECOMJOBS pentru a incalca proprietatea intelectuala a altor persoane in nici un fel. Vom sterge conturile de utilizator oricarui Utilizator si vom bloca accesul la ECOMJOBS tuturor Utilizatorilor care incalca in mod repetat drepturile de autor ori alte drepturi de proprietate, fie aceasta intelectuala ori de alta natura. Ne rezervam dreptul de a intreprinde aceste actiuni in orice moment, la discretia noastra, cu sau fara o notificare prealabila si fara nici un fel de raspundere in fata Utilizatorului al carui cont este anulat sau in fata Utilizatorului al carui acces este blocat.

Politica referitoare la stergerea Utilizatorilor care incalca drepturile de proprietate intelectuala ori alte drepturi proprietare ale altor utilizatori
Compania declara irevocabil ca respecta proprietatea intelectuala a altor persoane si solicita Utilizatorilor si tuturor partenerilor de afaceri sa isi indeplineasca aceste obligatii fara nici o exceptie.

Restrictii
Utilizatorii nu pot folosi ECOMJOBS in scopul de a transmite, afisa, distribui sau depozita prin intermediul continutului ECOMJOBS in conditile in care o astfel de operatiune ar determina:
(a) incalcarea unei legi sau unui regulament aplicabile;
(b) incalcarea drepturilor de autor, marcilor comerciale, secretlor comerciale sau a altor drepturi de proprietate intelectuala ori a altor drepturi ocrotite legal;
(c) incalcarea intimitatii, vietii publice sau altor drepturi personale ale altora, sau ar avea caracter defaimator, obscen, amenintator, abuziv sau instigator.

Utilizatorilor li se interzice, de asemenea, sa incerce sa incalce securitatea ECOMJOBS incluzând, dar fara a se limita la:
a) accesarea datelor care nu sunt destinate utilizatorului respectiv sau logarea la un server sau intr-un cont pe care utilizatorul nu este autorizat sa-l acceseze
b) incercarea de a proba, scana sau testa vulnerabilitatea unui sistem sau retea sau incalcarea masurilor de securitate sau de autentificare, fara autorizatie corespunzatoare;
c) incercarea de a interfera cu serviciul oferit oricarui utilizator, de catre orice gazda sau retea, inclusiv, dar fara a se limita la, mijloace de a trimite un virus catre ECOMJOBS, metode de tipul „overloading”, „flooding”, „spam”, „mailbombing” sau „crashing”;
d) fortarea oricarui pachet de informatii TCP / IP header sau orice parte a acestora intr-un mesaj e-mail sau grup de stiri. Încalcarea securitatii de sistem sau de retea poate avea ca rezultat initierea atat de actiuni actiuni civile cat si sesizarea organelor specializate pentru stabilirea raspunderii penale.

Compania este in drept sa investigheze orice actiune/activitate care ar putea implica astfel de incalcari si este in drept sa sesizeze orice autoritate competenta in urmarirea Utilizatorilor care sunt implicati in astfel de incalcari.
In scopul de a asigura o experienta sigura si eficienta pentru toti Utilizatorii, compania isi rezerva dreptul de a limita cantitatea de date care pot fi accesate in orice perioada de timp dat. Aceste limite pot fi modificate oricand, fara nici o alta formalitate prealabila.
ECOMJOBS declara ca nu monitorizeaza in mod necesar obligatoriu materialele postate, transmise ori comunicate catre ori prin intermediul Site-ului.
Daca oricare dintre Utilizatori are motive sa considere ca o informatie anume din continutul Site-ului incalca acesti Termeni este rugat sa contacteze administratorii Site-ului, prin intermediul mijloacelor de contact publice din Site.

Raspundere
ECOMJOBS nu este implicat in negocierile efective dintre angajatori si candidati. Ca rezultat, ECOMJOBS nu are nici un control asupra Continutului de Utilizator, calitatii, sigurantei ori legalitatii posturilor afisate, asupra veridicitatii ori exactitatii informatiilor postate ori a abilitatii angajatorilor de a oferi locuri de munca si a candidatilor de a se potrivi locurilor de munca disponibile.
Chiar daca ECOMJOBS isi rezerva dreptul ca, respectand prezentele conditii de utilizare, sa inlature oricand Continut de Utilizator, anunturi de locuri de munca, alte materiale din ECOMJOBS, nu isi asuma nici o obligatie de a face acest lucru si in consecinta nu poate fi considerat ca raspunzator in situatia in care astfel de actiuni nu sunt initiate si/sau finalizate.
Utilizatorii sunt cei care isi asuma toate riscurile asociate cu comunicarea cu ceilalti Utilizatori cu care intra in contact prin intermediul Site-urilor ECOMJOBS. Prin propria natura, informatia oferita de catre alte persoane poate fi ofensiva, daunatoare ori inexacta si, in unele cazuri, poate avea, voit sau nu, caracter inselator.
In situatia in care unul sau mai multi Utilizatorii ar deveni parte intr-o disputa cu altul sau mai multi Utilizatori, acestia declara ca sunt de acord sa nu faca plangeri sau solicitari impotriva, ori sa solicite daune (directe sau indirecte) din partea, ECOMJOBS sau a angajatilor acestuia.

Linkuri catre alte site-uri
ECOMJOBS poate contine linkuri catre site-uri Web ale unor terti. ECOMJOBS nu este responsabil de continutul site-urilor Web catre care exista linkuri si nu face nici un fel de afirmatie referitoare la continutul sau acuratetea materialelor continute de respectivele site-uri. Daca Utilizatorii decid sa acceseze site-uri Web terte utilizand aceste linkuri, o fac pe propriul lor risc.

Durata si terminarea contractului
Prezentul contract este si ramane in vigoare, clauzele sale fiind pe deplin aplicabile atat timp cat timp persoana fizica si/sau juridica este Utilizator al ECOMJOBS la orice nivel. Prezentele Conditii de Utilizare si Termeni au valoare contractuala intre Utilizator si ECOMJOBS, iar Utilizatorul declara neconditionat si irevocabil ca ii accepta, ca ii sunt de deplin si fara rezerve aplicabili odata cu prima accesare/utilizare a ECOMJOBS.

Ultima actualizare: 18 februarie 2016

Primești pe email cele mai noi anunțuri