Petroiu Diana

Conținut Social Media

Descriere

Sunt o persoana atenta la detalii, cunosc foarte bine limba romana, am cunostinte medii spre avansate de limba engleza, respect termenele limita.


Experiență specifică pentru nișele: General


Servicii oferite

Redactare articole (Discutabil in functie de numarul de caractere)
Asigur redactarea articolelor de blog, a advertorialelor, a textelor pentru sectiuni ale site-ului etc, precum si postarea articolelor pe blog (in WordPress)
Promovare in social media (Discutabil)
Asigur servicii de promovare pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc., dar si gestionarea profilului online al companiei privind postarile zilnice, oferirea raspunsurilor eventualelor comentarii, mesajele, recenziile etc.


Portofoliu

Copywriting
Din noiembrie 2018 colaborez in sistem remote cu o agentie ce ofera servicii de content writing si copywriting. Activitatea mea presupune redactarea unor articole advertoriale sau de tip stire pentru companii din diverse domenii.
PR & Social Media Junior
Din iunie 2017 lucrez in sistem full-time pe postul de PR & Social Media Junior intr-o agentie de monitorizare a social media din Romania. Activitatea mea presupune, in special, realizarea de continut pentru retelele de socializare ale agentiei (Instagram, Facebook), precum si realizarea unor analize de monitorizare a aparitiilor in mediul online pentru diverse branduri.

PR Executive
In trecut am mai lucrat pentru o perioada de aproximativ 1 an intr-o agentie de PR. In acea perioada ma ocupam cu redactarea de articole si postarea acestora pe blog, realizarea de continut pentru retelele de socializare ale clientilor, redactarea comunicatelor de presa.Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles