Moraru Diana

Conținut Social Media

Descriere

Sunt o persoana atenta la detalii, cunosc foarte bine limba romana, am cunostinte medii spre avansate de limba engleza, respect termenele limita.


Experiență specifică pentru nișele: General


Servicii oferite

Redactare articole (Discutabil in functie de numarul de caractere)
Asigur redactarea articolelor de blog, a advertorialelor, a textelor pentru sectiuni ale site-ului etc, precum si postarea articolelor pe blog (in WordPress)
Promovare in social media (Discutabil)
Asigur servicii de promovare pe retelele de socializare precum Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn etc., dar si gestionarea profilului online al companiei privind postarile zilnice, oferirea raspunsurilor eventualelor comentarii, mesajele, recenziile etc.

Realizare imagini pentru social media (Discutabil)
Imagini realizate in Photoshop, momentan la un nivel incepator.

Portofoliu

PR Executive
In trecut am mai lucrat pentru o perioada de aproximativ 1 an intr-o agentie de PR. In acea perioada ma ocupam cu redactarea de articole si postarea acestora pe blog, realizarea de continut pentru retelele de socializare ale clientilor, redactarea comunicatelor de presa.
Copywriting
Timp de aproximativ 1 an am colaborat in sistem remote cu o agentie ce ofera servicii de content writing si copywriting. Activitatea mea presupunea redactarea unor articole advertoriale sau de tip stire pentru companii din diverse domenii.

PR & Social Media Junior
In perioada iunie 2017 - iunie 2019 am lucrat in sistem full-time pe postul de PR & Social Media Junior intr-o agentie de monitorizare a social media din Romania. Activitatea mea presupunea, in special, realizarea de continut pentru retelele de socializare ale agentiei (Instagram, Facebook), precum si realizarea unor analize de monitorizare a aparitiilor in mediul online pentru diverse branduri.
Asistent marketing
In prezent lucrez intr-o companie de produse dermato-cosmetice pe postul de Asistent Marketing. In principal, activitatea mea presupune realizarea continutului pentru social media (Facebook&Instagram), pentru blogul firmei, realizarea unor articole pentru site-urile partenere si realizarea unor imagini in Photoshop pentru promovarea produselor.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles