Sofian Andreea

Conținut Grafică Foto Video Social Media PR & Marketing Affiliate Marketing

Descriere

Eu sunt Andreea Sofian, #yourcontentspecialist. Lucrez de peste 5 ani în Marketing și, de 4 ani, m-am nișat pe creare de conținut.


De-a lungul acestor ani, am experimentat marketingul atât din perspectiva unei agenții de publicitate, cât și a unei companii.


De ce să colaborezi cu mine?


Pentru că pe lângă studii și experiență în Marketing (respectiv Content Marketing), am un flow de creativitate continuu și skill-uri/ cunoștințe conexe (creare grafică digitală sau pentru materiale print, fotografii, video, psihologie etc).


Manifest pasiune pentru Marketing și Advertising, astfel că mă dedic constant să creez un conținut relevant și atractiv ținând cont de specificații. Îmi asum responsabilitatea să-ți livrez conținutul la timpul cuvenit prin contract, serviciile fiind prestate inclusiv cu factură.


Locație: Iași & Remote


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Ceasuri Fashion Flori Pet shop Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Servicii creare conținut (preț la cerere)
1. Creare postări și gestionare pagini Social Media
2. Graphic design pentru materiale digitale/ print
3. Fotografie comercială
4. Creare conținut de tip UGC
5. Conținut pagini web și articole de blog
6. Alte tipuri de content (script video, slogan etc)

Portofoliu

Portofoliu
De-a lungul a 5 ani, am avut plăcerea de a lucra cu branduri din România pentru a crea conținut. Portofoliul include proiecte care variază de la copywriting, fotografie, videoclipuri, graphicdesign și până la articoledeblog . Printre acestea, se numără și anumite tipuri de conținut create cu titlu de exemplu pentru brand-uri cu care n-am colaborat.

Dacă ai nevoie de conținut pentru afaceri/ organizații/ instituții, sunt la un mesaj distanță.

p.s. prestez servicii de creare conținut doar pentru afaceri/ organizații/ instituții cu sediul înregistrat în România.Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles