Solomon Daniel-Ioan Persoana Fizica Autorizată

SEO Social Media PPC Marketing PR & Marketing Affiliate Marketing

Descriere

Îmi place să scriu conținut eficient pe canalele de comunicare potrivite și pentru audiențe specifice.

Cunoștințele în social media & content marketing mi le-am însușit prin cursuri și studii de marketing, apoi le-am aprofundat din dorința de a fi autodidact. Dețin o experiență profesională, de peste 3 ani, în mai multe nișe de e-commerce: turism, audio-video, ceasuri și bijuterii.

Doresc să colaborez în proiecte online/e-commerce care să aducă beneficii de ambele părți. Mi-ar plăcea să existe o colaborare dinamică și constructivă, astfel putem stabili relații de durată! 

Îmi rezerv dreptul de a analiza și selecta propunerile primite pe adresa de e-mail. Ulterior putem discuta la telefon pentru a stabili o întâlnire. 

Competențe: social media content strategy, content marketing blog, facebook & instagram ads, e-mail marketing (mailchimp), cms platforms (wordpress, magento), product descriptions & on-page seo, google ads & sem (basic), website user experience, canva & photoshop skills.


Experiență specifică pentru nișele: Auto Moto / Utilaje Casă și grădină Ceasuri IT&C / Electro Securitate și supraveghere


Servicii oferite

Digital marketing (Minim 300€/luna)
Ofer servicii de digital marketing pentru Facebook/Instagram ADS si google ads

Portofoliu

Agroconstantin
Este un site construit de mine de la 0

Testimoniale

Nora Impex SRL
Suntem foarte multumiți de servicile prestate


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles