Mihaela Istrate

Conținut Social Media

Descriere

”Ceea ce oferi rămâne la tine mereu. Ceea ce păstrezi rămâne pierdut pentru totdeauna.” Eric-Emmanuel Schmitt

În urmă cu 15 ani, am descoperit că scrisul mă definește, mă împlinește, așa că l-am transformat într-un mod de viață. Deși pot ”exploata” cu lejeritate și originalitate subiecte din domenii variate, preferatele mele rămân cele dedicate iubitorilor de animale de companie, educație, dezvoltare personală, cărți, călătorii, natură, stil de viață sănătos.


Experiență specifică pentru nișele: Beauty / Health Birotică și papetărie Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină Pet shop Turism


Servicii oferite

Content writing (variază de la 80 lei la 150 lei în funcție de complexitatea articolului)
Creare de conținut și articole unice și originale pentru site-uri și bloguri din diverse domenii de activitate precum și creare de texte creative pentru promovare pe rețelele de socializare. De asemenea, mă pot ocupa și de adăugarea articolelor pe blog (platformă wordpress), selectarea și prelucrarea fotografiilor necesare, SEO, etc.

Portofoliu

Revista Dog Magazin
SC Profimedia SRL - editor coordonator revistele ”Dog Magazin” & ”Animal Club”

Editor coordonator: stabilirea sumarului pentru fiecare ediție a revistei, menținerea relației cu colaboratorii, redactarea de materiale, corectarea materialelor și supravegherea tehnoredactării/paginării, realizare fotografii la expozițiile chinologice, menținerea unei bune relații cu cititorii prin intermediul rețelelor de socializare, etc.
Centrul Educațional Cursuri Copii Ploiești - trainer programe educaționale
Atelierele de CALIGRAFIE - ”Emoții pe hârtie” pentru copii și adolescenți; Atelier de CALIGRAFIE MODERNĂ și broderie pe hârtie; Curs de DEZVOLTARE PERSONALĂ - ”Autocunoaștere - Motivare - Relaționare”; HELP la TEME - program de afterschool.

SC Wolf media tails srl - asociat & creator de conținut
Realizarea de conținut unic, original, creativ pentru siteuri, bloguri, pagini de prezentare, rețele de socializare pentru: Centrul Educațional Succes Personal, Centrul Educațional Cursuri Copii Ploiești, Iana Life, WebFresh, Spectrum Brands (Eukanuba, Iams, Tetra, 8in1, Furminator), Fundația Comunitară Prahova, etc.

Testimoniale

Florentina Lungu - Centrul Educațional Succes Personal
”Mihaela este un rapsod al vremurilor actuale, care imbina in scris stilul clasic cu cel modern. Este un om special care asterne pe hartie trairi si experiente inedite.”
Adriana Șugar Dascălu - Centrul Educațional Cursuri Copii Ploiești
”Mihaela este mai mult decat un colaborator, este un om care a vazut si simtit esenta proiectului CURSURI COPII PLOIESTI si a reusit sa redea prin cuvinte frumos alese povestea spusa de noi prin fapte.”
Bogdan - WebFresh - https://webfresh.ro/
”Am gasit in Mihaela omul echilibrat, genial si mereu deschis, cu care am reusit sa stabilesc strategiile si cu care am putut atinge obiectivele necesare proiectelor. Am comunicat excelent in tot ceea ce am lucrat si da, atentia la detalii si cunostintele pe care le are  sunt wow.”


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles