Tiperciuc Romeo

SEO Grafică Programare Social Media PPC Marketing

Descriere

Bună, mă numesc Tiperciuc Romeo George și am o pasiune pentru dezvoltarea de site-uri web folosind platforma wordpress. De asemenea, mă interesează domenii precum marketingul online și optimizarea motoarelor de căutare (SEO). Keep it simple. Te pot ajuta cu următoarele lucruri:
1. Dacă nu dețineți un nume de domeniu, vă pot ajuta în procesul de găsire / alegere a unuia și pot găsi, de asemenea, cea mai potrivită găzduire care se potrivește nevoilor / afacerii dvs.
2. Dacă dețineți deja un nume de domeniu și găzduire, putem intra direct la treaba. Am o experiență vastă în crearea de site-uri de comerț electronic, prezentare și bloguri.
3. Dețineți deja un design pentru site-ul dvs. web? Îl putem folosi, dacă nu, vă pot oferi un design modern și actualizat.
4. La cerere, pot oferi, de asemenea, sevicii, precum ar fi marketingul online și, astfel încât siteul dumneavoastra csă poată obține un scor mai mare pe motorul de căutare Google.
Sper că te-am convins cu serviciile pe care le ofer. Vă rugăm să nu ezitați să mă contactați pentru mai multe informații.

Experiență specifică pentru nișele: Altceva


Servicii oferite

Dezvoltare Site Web (Incepand cu 300 de euro)
Dezvoltare magazin comert online , blog-uri , site-uri de prezentare
Marketing Online (In functie de nevoi)
Promovarea pe facebook , google , instagram

Creare de design site , logo , afise (In functie de nevoi)
Identitatea vizuala este cea mai importanta

Portofoliu

Magazin Online Fashion
La cerere , am creat un magazin online cu articole de imbracaminte

Testimoniale

Bodnariu Andrei
Foarte multumit , un design modern , rapiditate , respecta deadline-urile!


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles