Mihai Teodorescu

Conținut

Descriere

Numele meu este Mihai, sunt redactor şi copywriter de aproximativ patru ani de zile. Sunt co-fondator al site-ului Afluent.ro şi în prezent colaborator al publicației medicale ROmedic. De-a lungul ultimilor doi ani am derulat colaborări cu numeroase agenții publicitare, cât şi cu clienți persoane fizice. Îmi doresc colaborări de tipul client-redactor, nu şef-angajat. 

Din punctul meu de vedere, conținutul text al unui site este vital şi reprezintă cheia către succes. Conținutul optimizat, dar totodată de o calitate superioară, determină creşterea numărului de afişări. În cazul unui site care îşi propune să vândă produse sau servicii, creşterea numărului de afişări poate fi sinonim cu creşterea vânzărilor. Pot contribui la sporirea performanțelor unui site web, indiferent de domeniul de activitate. Vrei ca site-ul tău să devină relevant? Trimite-mi un mesaj.


Experiență specifică pentru nișele: Alimentație / Băuturi Beauty / Health Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină General IT&C / Electro Servicii Sport Turism


Servicii oferite

Redactare conținut text (15 lei/ora)
Redactez articole optimizate SEO, dar care respectă toate regulile de structură şi gramatică, astfel încât nu doar motoarele de căutare să fie mulțumite, ci şi cititorii. Nu veți mai avea nevoie de un specialist SEO, deoarece articolele vor fi trecute prin filtrul unui specialist. Prețurile sunt exprimate în moneda națională, pentru fiecare oră lucrată. În cazul colaborărilor la distanță, plata se poate face şi la numărul de cuvinte (tarif 10 lei/150 cuvinte).

Portofoliu

Afluent
Site-ul a luat naştere în urmă cu aproximativ trei ani, la inițiativa unui tânăr din Târgu Mureş. Încă din prima zi am făcut parte din echipa de redactori, poziție pe care am menținut-o pentru un an şi jumătate. Afluent a fost mai întâi un site generalist, în primele şase luni de la lansare contorizând mai bine de un milion de vizite unice. În prezent, site-ul oferă conținut din domeniul turism.
ROmedic
Considerată una dintre cele mai importante publicații medicale online, ROmedic colaborează cu mai bine de o sută de cadre medicale, studenți şi jurnalişti. În cele aproximativ şase luni de colaborare cu ROmedic am oferit peste o sută de articole.

Interlink
Apărut înainte de anul 2000, Interlink este magazinul online cu cea mai variată gamă de produse refurbished, dar şi una dintre companiile care continuă să existe pe piață, în ciuda tuturor schimbărilor de comportament al cumpărătorilor şi al numărului mare de competitori apăruți în ultima decadă. Colaborarea mea cu Interlink a durat aproximativ 8 luni şi a constat în redactarea de conținut text pentru descrierea produselor de pe site. Au fost redactate mai bine de 1.000 de texte, în mod special pentru categoriile laptop şi PC.Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles