Csato Aurel

Conținut Foto Video Social Media

Descriere

Cu peste 8 ani de experienta in presa din Romania am ajuns sa acumulez indeajuns de multe cunostinte incat sa pot sa-mi vand serviciile intr-un alt mod, unul mai creativ si mai liber! Asadar tot ceea ce tine de text, script, imagine, editat foto si video si cam orice poate fi catalogat productie media poate fi facut. 

Experiență specifică pentru nișele: Altceva Cadouri / Bijuterii Cărți / Muzică / FIlme Casă și grădină General Servicii


Servicii oferite

Productie material video (In functie de complexitatea materialului)
Productie materiale audio vizuale de orice natura.
Momente familiale (nunti, botezuri, etc), promovare servicii. evenimente, targuri, expozitii, produse. firme, persoane fizice. Cam orice din video.

Portofoliu

Observator Antena 1
3 ani de zile am produs materiale audio vizuale pentru Observatorul de la Antena 1, dar si pentru alte emisiuni ale trustului Intact (productie publicitara, reportaje de investigatie, promovare produse si servicii) si multe stiri.
Exatlon Romania
Prima editie a Exatlon Romania a fost si prima mea experienta profesionala in afara tarii. Acolo m-am jucat cu imaginea si cu textul in special, fiind editor de text, subtitrare, etc! Pe langa asta, orice mi-a atras atentia din acel loc, fie pozitiv sau negativ, a fost transformat intr-un material audiovizual.

Kanal D (consumer news)
Experienta Kanal D mi-a aprofundat experienta pe sectorul de materiale audio vizuale in ideea consumer news ( stiri publicitare, de promovare a serviciile turistice, a antreprenorilor cu idei inovative, a tinerilor intreprinzatori, a oricaror oameni care aduc plus valoare in domeniile care activeaza.

Testimoniale

Antena 3 S.A.
Stiri, materiale publicitare si de promovare. reportaje si materiale de compozitie, anchete.
Kanal D (Dogan Media International)
Stiri, materiale publicitare si de promovare. reportaje si materiale de compozitie, anchete.
Realitatea Media
Stiri, materiale publicitare si de promovare. reportaje si materiale de compozitie, anchete.
Exatlon Romania (Acun Medya International)
Materiale publicatare si de promovare, script, etc


Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles