Despre noi

Sprijinim comunitatea iubitorilor de ecommerce in cautare de joburi încă din Ianuarie 2015

Piața românească de comerț online a cunoscut o creștere constantă cu 30%-35% de la un an la altul, aducând cu ea și creșterea necesității de specialiști pentru acest domeniu. Atât pentru cei care doresc să lucreze în domeniu, cât și pentru managerii de magazine online, căutarea jobului sau candidatului potrivit putea să întâmpine diverse dificultăți. Astfel s-a născut eComJobs.ro.

Începand din iarna 2015 am pus bazele Grupului de pe Facebook Joburi in ecommerce – e un spațiu safe, relativ privat și în care putem vorbi “pe bune” despre joburile din domeniu, cerințele lor, evenimente, cărți…

urmând ca în toamna 2015 – prin platforma eComJobs.ro –  să sprijinim cu succes oamenii de marketing, programatorii, project managerii, cei din vânzări, administratori, web design sau logistică. Sunt activate zilnic joburi noi în eCommerce și nu ne rămâne decât să sperăm că veți găsi prin noi acel #dreamjob.

***

Îndrăzniți să postați pe eComJobs.ro – dacă angajați, dacă sunteți voi în căutare de job în domeniul eCommerce-ului din România (Full-time/ Part-time/ Internship) sau pur și simplu ați văzut anunțul pe undeva, la cineva (blog, Linkedin, eJobs, Facebook, altele). Cineva tot se bucură!
Mulțumim și mult succes tuturor!

 

Biberi Lavinia
Biberi Lavinia, fondator
Ciprian Dragoi
Ciprian Dragoi, co-fondator
echipa-ecomjobs-laviniabiberi-cipriandragoi
echipa eComJobs.ro la Wall Street TV

.

.

.

.

.

.

.

Contactați-ne

Suntem deschiși la sugestii, feedback, parteneriate. Tel: 0726253417

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Subiect

Mesaj

Primești pe email cele mai noi anunțuri