SomProduct

Descriere

Misiunea noastră începe în anul 1995 cu deschiderea fabricii de saltele manufacturate de la Baia Mare. De-a lungul anilor principala preocupare a fondatorilor a fost ridicarea standardelor de calitate prin dotarea liniilor de producție cu ajutorul celor mai noi tehnologii din domeniu.

Începând cu anul 2008, din dorința cofondatorului de a îmbunătăți serviciile firmei și de a se apropia și mai mult de nevoile clientului, ia naștere SomProduct. Odată cu aceasta, evoluția companiei își croiește traiectoria în mediul online și în casele a sute de români.

Posibilitatea de a alege și confortul sunt elementele cheie ce stau la baza relaționării cu clienții noștri. În acest sens, în următoarea perioadă se vor amenaja și deschide showroom-uri tematice de prezentare în Baia Mare, București, Brașov și Cluj-Napoca unde clienții pot cunoaște și testa produsele companiei.

SomProduct își propune să continue ceea ce a început acum mai bine de 20 de ani, păstrând calitatea și confortul, dar aducând totodată noutate și varietate prin lărgirea gamei de produse comercializate. Interesul real față de cerințele clientului ne-a determinat să aducem în România colaboratori din diferite colțuri ale lumii, selectând produse de cea mai înaltă calitate.

În prezent SomProduct este unul dintre cei mai mari retaileri de pe piața de Home&Deco din România, iar atenția la detalii, dedicarea și orientarea permanentă spre nevoile clienților vor rămâne mereu prioritățile echipei noastre.

Echipa noastră este formată din persoane tinere și motivate, unite din pasiunea pentru mobilă și home design. Devizia echipei SomProduct fiind de a trata clientul așa cum am dori să fim tratați fiecare dintre noi.

Descoperă povestea noastră și fii parte din ea!Această abonare este strict legată de joburile companiei SomProduct. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles