Romstal

Descriere

Povestea Romstal incepe in anul 1994, atunci cand actionarii companiei si-au dorit sa ofere clientilor ceea ce nu gaseau pe piata: produse noi si calitate.
Din entuziasm, munca si ambitie s-au nascut rezultatele. Rand pe rand, an dupa an! Iar compania s-a dezvoltat in toate orasele mari din Romania si...nu s-a oprit aici.

Au urmat alte 6 tari din sud estul Europei ceea ce a transformat firma intr-o companie multinationala. Am dezvoltat standarde de lucru, am devenit lideri de piata si suntem prima alegere atunci cand clientul isi doreste instalatii de calitate pentru casa lui.

Pretuim calitatea, performanta, invatarea si oamenii care au toate aceste lucruri! Iar noilor nostri colegi le oferim posibilitatea sa-si dezvolte cariera in companie, pas cu pas, asa cum firma a invatat de-a lungul timpului ca este posibil.
ARMO     Această abonare este strict legată de joburile companiei Romstal. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles