Robofun

Descriere

www.robofun.ro este cel mai mare magazine online de componente si accesorii electronice, de robotica si automatizare, cu o vechime pe piata de peste 10 ani. Suntem o echipa tanara, creativa, foarte dinamica si cautam un/o coleg/colega care sa ne semene si cu care sa facem venitul la birou o placere in fiecare zi, mai putin in week-end.
Pe langa magazinul online avem proiecte de robotica si automatizari, asa ca sa nu te mire daca te vei intalni cu un robot care te saluta, o harpa fara corzi sau un alt robot care urca pe pereti.
Sediul nostru este central, in zona Mall Vitan/Mihai Bravu, aproape de mijloacele de transport in comun. Nu se sta peste program, nu ai sefi care sa se uite peste umarul tau, esti independent/a, atata timp cat iti faci treaba .
Daca anuntul de mai sus simti ca te descrie, nu ezita sa aplici pentru job.Această abonare este strict legată de joburile companiei Robofun. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles