Promocrat

Beneficii

Asigurare sănătate privată Program flexibil Zonă de relaxare Snack-uri gratuite Acces cu animale Lucru de acasă Team building Bilete conferințe Decontare materiale educaționale

Descriere

Promocrat este o agenție de advertising înființată în urmă cu 5 ani, cu o echipă formată în prezent din 20 de tineri specializați în zona de performance, copywriting, graphic design, video, UX și UI.

Clienții noștri sunt atât branduri de top, cât și start-upuri ambițioase și cu un profil pe care l-am găsit cel puțin interesant, din industrii precum cea tech, financiară sau FMCG.

Alături de noi, ai oportunitatea să înveți PPC de la zero și te asigurăm că te vei bucura de asistența unor colegi implicați și dispuși să contribuie la dezvoltarea ta profesională.

De asemenea, faptul că vei fi parte în proiecte care presupun intersecția unor specializări diferite îți oferă posibilitatea să dobândești cunoștințe din toate domeniile mai sus menționate.Această abonare este strict legată de joburile companiei Promocrat. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles