Mobexpert

Descriere

Mobexpert este o companie fondata in anul 1993. Am inceput activitatea in Bucuresti, cu un magazin de 150 de metri patrati, in care livram mobilier pentru birou. Principiul care sta la baza filozofiei noastre vine din convingerea antreprenorului Dan Sucu, Presedintele Grupului Mobexpert, ca lucrurile pot fi permanent imbunatatite si ca succesul rezida in abordarea in profunzime a oricarei activitati. Misiunea noastra este sa facem mai buna viata clientilor, prin solutii pentru casa inspirate de nevoile si de personalitatea fiecaruia dintre ei. Ca afacere 100% romaneasca, credem ca trebuie sa pastram traditia a ceea ce Romania are distinctiv, tinand pasul, in acelasi timp, cu innoirea continua. Aproximativ doua treimi dintre piesele de mobilier prezente in cele peste 30 de magazine Mobexpert sunt produse in cele noua fabrici ale companiei, imbinand traditia industriei romanesti in prelucrarea lemnului cu unele dintre cele mai avansate tehnologii in domeniu. Unul dintre elementele prin care Mobexpert se diferentiaza il reprezinta serviciile de design si de consliere specializata pe care ne straduim sa le oferim fiecarui client, astfel incat sa ii putem livra nu doar produse de cea mai buna calitate, dar si o solutie personalizata, care sa corespunda, prin urmare, cu stilul si nevoile sale.
TrustedAceastă abonare este strict legată de joburile companiei Mobexpert. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles