Miss Grey

Descriere

Atunci cand pasiunea intalneste determinarea, orice vis devine realitate, iar visul Miss Grey a fost acela de a vorbi intr-o maniera inedita despre frumusete, eleganta si feminitate.

Miss Grey este un brand 100% romanesc, animat de spiritul gratiei feminine, iar in spatele acestuia sta o echipa extrem de pasionata si determinata. Produsele Miss Grey sunt create cu pasiune si atentie in atelierul propriu, fiind distribuite in magazine partenere din intreaga tara, precum si la nivel international.

Echipa Miss Grey este instruita in permanenta prin programe de pregatire, pentru a da dovada de un profesionalism la cele mai inalte standarde. Acordam o atentie deosebita nevoilor clientelor noastre, iar in interiorul echipei noastre punem comunicarea pe primul plan. Si, cel mai important aspect este acela ca tot ceea ce facem, facem cu dedicare totala, din pura pasiune.Această abonare este strict legată de joburile companiei Miss Grey. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles