ITGalaxy

Descriere

ITGalaxy.ro a inceput activitatea pe piata online IT&C în anul 2007, avand ca target oferirea de servicii pentru segmentul de business. Am pornit la drum cu dorinta de a oferi clientilor nostri servicii de calitate si ireprosabile. Oferind solutii complete pentru biroul oricarei firme din Romania, avand echipe specializate in IT, multimedia si solutii de securitate, societatea noastra a inregistrat o crestere progresiva, reusind dublarea cifrei de afaceri de la an la an. De-a lungul activitatii, am colaborat cu mai multe companii romanesti, printre cele mai importante fiind: FC Steaua Bucureşti, BoomTV, Dakona Properties, Rar Romania, Rom-Canada Grup, s.a. Un factor important in evolutia www.itgalaxy.ro, l-a avut colaborarea cu Mio Technology Corp, pe segmentul de PDA-uri, GPS şi Smartphone-uri, dar si vanzarile de Telefonie Mobila, Laptopuri şi Componente IT&C. In anul 2013, urmand o crestere organica a magazinului online, ITGalaxy a decis mutarea magazinului si a showroom-ului intr-un spatiu mai mare, amplasat central, pentru a putea avea stocuri cat mai mari in depozitul propriu si pentru a oferi livrarea cat mai rapida a comenzilor inregistrate.
ARMO     



Această abonare este strict legată de joburile companiei ITGalaxy. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles