WatchShop.ro

Beneficii

Asigurare sănătate privată Tichete de masă Snack-uri gratuite Reduceri Prime sărbători

Descriere

Noi suntem WatchShop.ro, singurul magazin online de ceasuri dedicat bărbaților. Din 2009 știm totul despre ceasuri sau suntem oricând pregătiți să căutăm orice informație despre produsele pe care le vindem. La fel ca ceasurile noastre originale, ținem la originalitatea relațiilor stabilite între colegi și mizăm pe dezvoltare continuă când vine vorba despre portofoliu, procesele de lucru, maniera de interacțiune și tehnologia utilizată. Lucrăm cu branduri ca: Accurist, Atlantic, Casio, Citizen, Fossil, Sekonda, Seiko, Suunto, Tissot, plus multe altele. Deci, dacă vrei să vezi „pe viu” cum e să lucrezi cu producători de ceasuri originale, ți-ai găsit locul. Profesionalismul este una dintre valorile care ne caracterizează - țintim să devenim experți în domeniul pe care îl reprezentăm. Aducem cele mai noi cunoștințe și informații atât pentru clienții noștri, cât și pentru angajați și ne place să creăm standarde ridicate în tot ce facem. WatchShop.ro este lider in Romania pe piata online in vanzarea de ceasuri de mana. Clientii WatchShop.ro pot alege ceasuri din gama diversificata a magazinului: ceasuri clasice, de lux, fashion sau sport.
ARMO     TrustedAceastă abonare este strict legată de joburile companiei WatchShop.ro. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles