Floria.ro

Descriere

Din pasiune și dragoste pentru flori am lansat, în 2010, Floria.ro - cea mai mare florărie online, care livrează în toată țara, în maximum două ore, o gamă variată de buchete și aranjamente florale. Ca o confirmare a faptului ca noi, aici, la Floria, punem pe primul loc interesele clientilor, in 2010, 2013, 2014 si 2015, am primit titlul de Floraria Online a Anului, in cadrul Galei Premiilor de e-Commerce. Florile mereu proaspete, livrarea rapida, designul original si exceptional sunt cele mai importante caracteristici de care Casa Regala a tinut cont, in decizia de acordare a calitatii de "Furnizor al Casei Regale a Romaniei". Astfel, pana in 2018, toate buchetele si aranjamentele florale folosite de Casa Regala, in cadrul evenimentelor organizate, dar si cu alte diverse ocazii importante din viata Familiei Regale, vor fi de la noi, de la Floria. Ne asumam responsabilitatea pastrarii profesionalismului, seriozitatii si a standardelor inalte privind calitatea produselor oferite nu doar Casei Regale, ci tuturor clientilor nostri.
TrustedAceastă abonare este strict legată de joburile companiei Floria.ro. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles