F64

Descriere

Pentru cei care apreciaza locurile în care sunt expuse zilnic ultimele noutati foto-video, F64 este cel mai mare magazin de echipamente si accesorii foto-video din Sud-Estul Europei. Pentru altii, F64 este singurul specialist în foto-video din România care i-a ajutat sa evolueze pe fotografii români, dar si pe pasionatii de imagine, în general.F64 a pornit în anii '90 si, cultivând pasiunea pentru ceea ce ne înconjoara, a ajuns sa deschida în 2011 în Bucuresti un concept store de 1.300 mp, în care sunt expuse zilnic aparate foto-video de ultima generatie, obiective de la 8 la 1.500mm, produse profesionale si cea mai completa gama de accesorii foto-video. Nu în ultimul rând, magazinul F64 are si o sala expozitionala, unde se verniseaza expozitii de arta si se desfasoara cursuri de fotografie pentru începatori si avansati. Pentru ca F64 considera ca decizia de cumparare nu trebuie luata niciodata în graba, clientii se pot relaxa oricând în Cafeneaua F64 din cadrul concept store-ului.

De oriunde-ar fi clientii F64 pot folosi platforma online www.f64.ro care ofera aceeasi gama larga de produse si acelasi grad avansat de consultanta specializata.F64 este specialistul în foto-video care are întotdeauna cel mai bun sfat si pentru avansati, si pentru novici în ale fotografiei, oferindu-le o experienta unica de cumparare, prin abordarea ca de la prieten la prieten.Cum sunt oamenii de la F64 si cum au reusit acest lucru? Pentru F64, toti acesti ani au însemnat multa pasiune si implicare. Compania a început în '90 cu 2 angajati si a ajuns ca în prezent sa numere peste 150 angajati, unici în felul lor. La F64 cu greu poti gasi un "job title" clasic, unii fiind "spiridusi", "bulb fiction", "stapâni ai inelelor de focalizare sau de zoom" sau "online ninja".Succesul F64 se traduce prin creativitate, comunicare deschisa si multa implicare. Asa a ajuns F64 sa numere zeci de mii de clienti prieteni.Această abonare este strict legată de joburile companiei F64. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles