Elefant

Descriere

Elefant este un proiect al companiei Elefant Online SA lansat în 17 iunie 2010 cu finanțare din partea prestigiosului fond de investiții Fribourg Capital.

Am ales acest nume pentru a identifica obiectivele proiectului nostru cu elefantul. Uriaș, stabil, agil și prietenos, elefantul simbolizeaza calitățile pe care noi dorim să le cultivăm și să le arătăm clienților noștri.

elefant.ro a început prin a fi o librărie virtuală și un blog literar - BookMag oferind o experiență complexă de shopping cultural online. Intenția noastră a fost de a crea o platformă modernă, prietenoasă și accesibilă de căutare/cumpărare de carte dar și formarea unei comunități de cititori în jurul căreia să dezvoltăm un mediu pertinent de informare culturală.

În afară de cartea pe hârtie elefant.ro propune cititorilor cea mai importantă colecție de ebook în limba română, peste 3000 titluri.

Din septembrie 2013 proiectul elefant.ro s-a îmbogățit cu o nouă categorie de produse intrând cu forța-i specifică în vânzarea de fashion. La două luni de la inaugurare secțiunea de fashion devine un reper în vânzarea online de produse de îmbrăcăminte, pantofi și accesorii creând premisele unei schimbări importante de atitudine a clienților și o migrare semnificativă spre cumpărarea online.

Astăzi elefant este un mall virtual unde clienții pot accesa cea mai mare și apreciată librărie online din România și găsesc diverși producători din lumea modei care expun o gamă mereu sporită de produse și servicii.Această abonare este strict legată de joburile companiei Elefant. Pentru abonare în funcție de alte criterii, click aici.
Avem grijă de datele tale personale. Navigând în continuare, ești de acord cu politica de confidențialitate     Am înțeles