Evenimente

GPeC SUMMIT 2 noiembrie 2020: Dan Ariely pentru prima oară în România

GPeC SUMMIT este considerat cel mai important eveniment de E-Commerce și Digital Marketing din România și Europa de Est conform recenziilor participanților – fiind cotat de către aceștia cu 4,9 puncte dintr-un maxim de 5. 

Ediția din acest an se va desfășura pe 2 noiembrie 2020 la Teatrul Național București, iar organizatorii au anunțat deja primii 5 speakeri internaționali de excepție:

  • Dan Ariely este în topul Bloomberg al celor mai influenți 50 de gânditori contemporani din întreaga lume, fiind Profesor Universitar în Psihologie și Economie Comportamentală la Duke University, cercetător științific, speaker și autor al bestseller-urilor Irationally Yours, Predictably Irrational, The Upside of Irrationality și The (Honest) Truth About Dishonesty.
  • Michael Aagaard este cunoscut drept unul dintre cei mai pasionați experți în CRO (Conversion Rate Optimization) din întreaga lume, fondatorul CXL – Peep Laja – considerându-l „un adevărat lider al domeniului”.
  • Els Aerts este Co-Founder AGConsult – companie de User Research și Optimizare a Ratei de Conversie cu sediul în Belgia, fondată în 2001 alături de Karl Gilis.
  • Karl Gilis este considerat unul din Top 3 cei mai buni experți din lume în User Experience (UX) și Optimizarea Ratei de Conversie (CRO).
  • Wil Reynolds este Fondatorul și Directorul de Strategie al Seer Interactive, companie care oferă servicii de SEO, PPC și Analytics pentru toate tipurile de verticale în E-Commerce și SaaS (Software as a Service).

Subiectele dezbătute în cadrul GPeC SUMMIT vizează ultimele trend-uri în domeniu: Psychology & Behavioral Economics, Digital Marketing, User Experience, User Research, Conversion Optimization, Growth Hacking, Customer Centricity, SEO & PPC. 

În paralel cu Conferința GPeC SUMMIT, se va desfășura GPeC E-Commerce Expo cu peste 30 de furnizori de servicii care își prezintă oferta în fața magazinelor online și intră în contact direct cu acestea. 

Seara de 2 noiembrie va aduce Gala Premiilor eCommerce – festivitatea de premiere a celor mai bune magazine online și a companiilor de top din domeniu și se va încheia cu petrecerea aniversară GPeC de 15 ani alături de elita pieței de Digital din România. 

Prețul unui bilet de acces la GPeC SUMMIT pornește de la doar 79 EUR + TVA prin Oferta GPeC Community cu cele mai mici prețuri, valabilă până pe 30 aprilie 2020, ora 23:59. 

Detalii complete despre eveniment și înscrieri, pe website-ul organizatorilor: https://www.gpec.ro/gpec-summit/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *