Noutati Utile

Suntem alături de voi, -50% la pachetele de recrutare în contextul COVID-19

Încercăm să punem și noi umărul la susținerea business-urilor din eCommerce, știm că treceti prin situații dificile, de incertitudini, că vă gândiți la viitorul magazinului online, la echipă (la care țineți mult), însa vrem să vă transmitem un mesaj pozitiv, că indiferent de situatie e important să mergem înainte, uniți – și, că sigur vom avea multe de învățat din această perioadă. 

eComJobs vine în sprijinul vostru cu o reducere de 50% la toate pachetele de recrutare – cumva simțim că această decizie e în aliniere cu cine suntem noi, cu valorile și cu misiunea nostră: „Ne place să știm că ajutam oamenii să își găsească prin eComJobs locul de muncă visat, iar angajatorii persoane dedicate industriei.” 

Noi – în paralel – vom încerca să atragem pe tot mai mulți angajați spre mediul online, să le găsim joburi de unde să poată lucra (și) de acasă și să facă acum acest pas în mediul digital – și asta pe lângă comunitatea noastră deja creată de angajați cu experiență în eCommerce.

În schimb, acum e cel mai bun moment pentru a înțelege care sunt responsabilitățile angajaților din eCommerce, indiferent că lucrează de acasă sau de la birou. Noi am lansat de curând Ghidul Angajării în eCommerce care explică: 🔸 Rolurile necesare în echipa 🔸 Cunoștințe & responsabilități pentru 32 posturi (fișe de post) 🔸 Cum aduci și păstrezi în companie angajații valoroși.

📗Puteți comanda cartea online, are transport gratuit: https://ghid.ecomjobs.ro/ și vine cu multe momente de „aha!” Ajută mult în astfel de vremuri..

în plus, credem că în astfel de momente există și părți bine, loc de creștere, de adaptare și de evoluție. Pentru noi, pentru cei dragi nouă, pentru lumea întreagă. #StayOnline #StaySafe 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *