Evenimente

Bilete Early Bird retailArena 2019

Inca putin timp pana la evenimentul retailArena, din 23-24 octombrie. Ediția de anul acesta ”From emotions to experience: retail of the future” isi propune sa aduca in atentia publicului idei inovatoare pentru comertul viitorului , aplicatii practice din strategiile de marketing sau vanzari ale unor companii importante din domeniu si sa analizeze avantajele unei afaceri in retailul traditional vs. comert electronic, prin  intermediul unui lineup impresionant de speakeri, prezentari si studii exclusive, dar si workshop-uri cu informatii “hands on”.

retailArena se adreseaza atat marilor lanturi de retail, magazinelor online, cat si furnizorilor de servicii, specialistilor in logistica si marketing, proprietarilor de spatii comerciale si producatorilor din FMCG.

***

Printre speakerii prezenti: Rafael Campos (VTEX), Cornel Morcov (FAN Courier), Iulian Stanciu (eMAG), Alex Bratu (JYSK), Octavian Dumitrescu (CustomSoft) sau Simina Niculita (Colliers Romania).

Prima zi a evenimentului, 23 octombrie, este destinata Marketing-ului si mecanismelor pentru fidelizarea clientilor – vor fi discutii cu producatorii si retailerii si vom afla ultimele noutati despre marketingul produsului si customer engagement si vom analiza cele mai noi strategii de vanzari ale unor companii importante.

In a doua zi a evenimentului, pe 24 octombrie, vor fi discutii despre experienta Omnichannel – se vor analiza obiceiurile de cumparare ale generatiei Z, noutati despre customizari, automatizari si platforme pentru retail si cum s-a schimbat si se va schimba consumatorul omnichannel.

In cadrul workshop-urilor sustinute la finalul dezbaterilor din cele doua zile, participantii vor primi sfaturi practice despre cum sa construiasca un business care sa faca performanta atat in Romania, cat si peste hotare.

***

In fiecare an, retailArena reuneste pe scena marile lanturi de retail din Romania, dezvoltatori si proprietari de spatii comerciale, producatori, comercianti independenti, distribuitori, specialisti in retail (packaging, logistica, marketing, SEO, Social Media), antreprenori interesati de oportunitatea comertului online, furnizori de servicii. Speram sa ne vedem prin zona!

Profita acum de Oferta Early Bird prin care beneficiezi de reducere de 30% pentru intreg evenimentul din 23-24 octombrie, de la Hotel Sheraton.

Printre companiile prezente anul acesta la retailArena 2019 (gasesti aici destalii despre cum te poti inscrie), se numara: VTEX, FAN Courier, CustomSoft, Filip & Company, Answear, Iulius Town, Colliers si JYSK.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *