Utile

Organigrama unui magazin online

Când vine vorba de organizarea departamentelor unui magazin online, trebuie să menționăm că nu există o singură variantă general valabilă și funcțională pentru orice tip de magazin.

În funcție de criterii precum vechimea pe piață, tipul lanțului de aprovizionare, piața în care activează sau tipul de produse vândute, unele din departamente sunt comasate, externalizate, dar niciodată lipsă.

În urma documentării pentru Ghidul angajatorului și al angajatului în eCommerce pe care-l vom lansa foarte curând, am discutat cu proprietari de magazine online de diferite mărimi și i-am întrebat cum și-ar organiza acum afacerea dacă ar fi să o ia de la început. Aceste discuții ne-au dus în pasul în care am putut creiona organigrama ideală a unui magazin online.

Organigrama unui magazin online

Această structură nu este genul de informație care trebuie preluată și implementată as it is dar credem că poate fi un punct de start pentru cineva fără experiență care și-ar dori un magazin online performant încă din prima zi.

***

În Ghidul pe care-l pregătim o să aflați mult mai multe lucruri despre fiecare job în parte, despre responsabilități, cunoștințe și abilități necesare postului, de ce sa țineți cont înainte de a angaja și – important – ca angajații din eCommerce să-și cunoască exact rolul în organizație și să vadă impactul muncii lor pe termen scurt, mediu și lung.

Noi abia așteptăm să vă ajutam în această direcție și să recrutați prin eComJobs echipa mult dorită.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *