Utile

Ai un site WordPress? Câștigă bani promovând eComJobs

Dacă ai un site/blog bazat pe WordPress, vei afla din acest articol cum poți afișa în timp real job-urile disponibile pe eComJobs pe site-ul tău și cum poți câștiga bani din asta.

Începând cu 1 ian. 2020 programul de afiliere nu mai este funcțional.

Pasul 1: preluarea job-urilor

Site-urile bazate pe WordPress permit afișarea conținutului preluat din alt website în secțiunile de tip widget (piese). Cel mai probabil și site-ul tău are o coloană în stânga/dreapta care conține astfel de widget-uri (categorii, căsuțe de abonare la newsletter etc).

Widget-ul de pe acest blog (vezi în coloana din dreapta)

Pentru a adăuga un astfel de widget nu ai nevoie de cunoștinte tehnice și vei primi toate informațiile necesare imediat mai jos.

Prima etapa este să intri în panoul de administrare al site-ului tau. În meniul din stânga vei gasi meniul Appearance (sau Aspect) și apoi Widgets (sau Piese).

Deja ai facut jumatate din treaba 🙂

Odată ajuns aici trebuie să identifici widget-ul cu denumirea RSS (a nu se confunda cu RSS JetPack-dacă există), să apesi pe el, alegi coloana în care vrei să apară (în caz că sunt mai multe) și apeși Add Widget (sau Adaugă piesă).

După acest pas, în aceeași pagina scrolland mai sus (în partea dreaptă) vei găsi widget-ul gata de configurat.

Adresa feed-ului pe care trebuie să o pui pentru a se afișa ultimele job-uri este https://www.ecomjobs.ro/feed/job_feed iar la titlu poți pune ce vrei (Joburi în eCommerce, Job-uri recente, etc).

Adaugi URL-ul feedului nostru, pui un titlu și apeși Save (sau Salvat)

Din acest moment job-urile noastre sunt vizibile pe site-ul tău și cel mai important, se vor actualiza automat la câteva ore.

Pasul 2: relația de colaborare ca afiliat

Prin colaborarea cu noi, vei putea câștiga bani prin 2 metode.

  • atunci când cineva trimite un CV (2 lei/CV)
  • atunci când cineva publică un anunț (11.9 lei, 18.9 lei sau 32.9 lei)

Pentru a putea verifica atunci când cineva își trimite CV-ul sau publică un anunț venind din site-ul tau, colaborăm cu o rețea de marketing afiliat (2Performant). Acest lucru înseamnă ca tu vei putea să ai încredere că măsuratorile sunt corecte și că sunt auditate de către un terț. Deasemenea 2Performant se va ocupa de trimiterea banilor către tine în mod legal (indiferent că ești persoană fizică, PFA sau ai o firmă).

Pentru a trece la pasul următor trebuie să oficializăm această relație de colaborare apăsand pe link-ul de mai jos și urmând procesul.

Colaborează cu eComJobs

PS: odată ce ajungi să îți faci cont în 2Performant vei găsi acolo o mulțime de alte companii cu care poți câstiga bani promovându-le produsele.

Pasul 3: personalizarea linkurilor

Acum că ești afiliat cu acte în regulă (așa te numești dacă ai cont într-o rețea precum 2Performant), următorul pas este să ne asiguram că linkurile din widget-ul pe care l-ai instalat mai sus sunt personalizate în așa fel încât să putem masura corect câștigurile.

Pentru acest lucru trebuie instalat pluginul de WordPress pus la dispoziție de către 2Performant.

Mergem în panoul de administrare al site-ului WordPress la secțiunea Plugins (sau Module) și căutam în partea dreapta termenul 2Performant Link2.

instalarea pluginului 2Performant

Se apasă pe Install now (sau Instalează), apoi Activate (sau Activare) și după câteva secunde vei primi mesajul că a fost instalat cu succes plus încă un mesaj care îți spune că trebuie să mai faci încă un lucru.

Apeși cu incredere pe Click here

Acest pas este necesar pentru a putea conecta pluginul recent instalat cu contul tău personal de afiliat.

În pagina pe care tocmai ai ajuns trebuie să dai Paste la un cod doar al tău pe care îl vei găsi aici.

Dai Paste, apeși Save și gata, asta a fost tot.

Gata!

Din acest moment, dacă cineva apasă pe un link din widget-ul cu job-urile noastre și își trimite CV-ul sau publică un anunț, tu vei câștiga bani.

Adică vei începe să primești mail-uri precum cel de mai jos:

QA CING!

Te așteptăm să colaborăm!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *