Distractie in eCommerce

Câștigă un Happy Friday pentru echipa magazinului tău online #10

În luna mai avem din nou #HappyFridayByEcomjobs, eveniment prin care luăm echipa sau departamentul unui magazin online (maxim 10 persoane) și le organizăm un Happy Friday pe cinste în București.

Dat fiind că evenimentul va avea loc pe 31 mai în apropierea Zilei Copilului, am hotărât ca tematica să fie una care să ne aducă aminte de copilărie.

Vom merge într-un parc de distracții unde ne vom da în 5 carusele pe care le vom alege de comun acord în funcție de curajul și de dorința de adrenalină a echipei câștigătoare. Avem destule opțiuni 🙂

Pentru a pune la încercare spiritul de echipă și performanțele sportive ale fiecăruia, vom avea și o etapă de jocuri ale copilăriei din care enumerăm:

  • castelul
  • rațele și vânătorii
  • frunza

Locație: Orășelul Copiilor din zona Tineretului pe 31 mai, ora 16:00.

Cum poți câștiga?

Vor fi înscrise în concurs toate magazinele online (sau agențiile cu activitate în eCommerce) care adaugă un anunț de angajare pe ecomjobs.ro în perioada 1-27 mai. Mai multe anunțuri, mai multe șanse. Câștigatorul îl vom afla prin tragere la sorți pe 28 mai iar ziua in care ne vom vedea la HappyFriday by eComJobs este 31 mai ora 16.

Adaugă un anunț și participă la concurs

Dacă lucrezi la un magazin online dar nu ești responsabil de angajări, spune-i colegului/colegei despre eComJobs.ro pentru a avea șansa de a petrece un Happy Friday interesant împreună cu noi. 

Vezi mai jos cum am petrecut cu Angajații din eCommerce la squash, cu caiacele pe Herăstrău, prin copaci și tiroliană, la bowling sau lasertag:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *